facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieur en Licht

Interieur en Licht

Info

Bureau voor interieurontwerpen met als specialisatie lichtadvies en lichtplannen maken voor particulier en bedrijf. Uitsluitend op afspraak.

Geschiedenis

Bureau voor interieurontwerpen met als specialisatie lichtadvies en lichtplannen maken voor particulier en bedrijf. Uitsluitend op afspraak.



"Interieur en Licht is een bedrijf voor interieurontwerpen met als specialisatie het maken van een lichtplan of een lichtontwerp en het ontwerpen van een lichtobject.. Daarnaast kan Interieur en Licht ook alle verlichting leveren; van designverlichting tot spots en lichtrail systemen. Ieder plan wordt met zorg en op maat gemaakt."
Adres: Krachtenveld 52, 3893CD Zeewolde
Telefoonnummer: 036-5221111
Stad: Zeewolde
Route: Krachtenveld 52
Postcode: 3893CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Morrison & Verschuur Morrison & Verschuur 656 meter Licht en Interieur ontwerp
Opmerkelijk Interieurbouw Opmerkelijk Interieurbouw 781 meter Fijne mensen die daar werken
Kaats Interieur Kaats Interieur 978 meter Het interieur- en adviesbureau die net dat stapje meer doet. Ben je op zoek naar in...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid