facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interfood Group

Interfood Group

Info

De Interfood Groep is een van de leidende mondiale zuivel leveranciers met een distributie van circa 800.000 MT zuivelproducten per jaar.

Geschiedenis

Wij zijn liefhebbers van zuivel. Het staat immers aan de basis van alles wat we doen. Het zit in ons DNA en onze manier van leven en in de harten van onze medewerkers. Een van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf is de focus op uw mensen en onze mensen. Vertrouwen is belangrijk voor ons en dat betekent dat we het harde werk en toewijding van de mensen binnen ons bedrijf respecteren, een bedrijf dat nog steeds aanvoelt zoals het familiebedrijf waarmee we destijds zijn begonnen.

Toen Jules F. Joosten het bedrijf in 1970 oprichtte, trotseerde hij de sceptici over de toegevoegde waarde van handelsbedrijven en bewees dat Interfood wel degelijk het verschil maakte. De voordelen die hij bood met zijn service, kennis en ervaring gaven zijn klanten de kans om zich op hun core business te focussen.

We bieden nog steeds diezelfde toegevoegde waarde vandaag de dag naar ruim 7000 terugkerende relaties wereldwijd. We genieten het vertrouwen van een groot aantal kleinere en grote bedrijven, werken samen met loyale partners en houden nog steeds vast aan de famlilie tradities bij onze kantoren.


We zorgen ervoor dat iedereen in ons bedrijf de allerbeste service nastreeft. Het is juist deze mentaliteit die er voor heeft gezorgd dat Interfood van een klein en lokaal bedrijf is uitgegroeid tot de multinational die het vandaag de dag is.
Maar nu is het tijd om vooruit te kijken. We blijven nog steeds aan de oude waardes vasthouden; de persoonlijke dienstverlening die we bieden is onze top prioriteit en uw vertrouwen moeten we bij elke overeenkomst blijven verdienen. We zijn er trots op om het verschil voor onze klanten te kunnen maken. We combineren we perfecte persoonlijke dienstverlening met gegarandeerde kwaliteit en levering. En nieuwe kansen bieden zich aan met de komst van nieuwe klanten. We zullen hen dezelfde perfecte service en kwaliteit blijven faciliteren in de komende jaren.

Niemand weet wat de toekomst zal brengen, maar een ding is zeker: wij volgen onze passie om te doen waar we goed in zijn. En dat is zorgdragen voor uw zaken.

Adres: Lange Trekken 42, 5531 PZ Bladel
Telefoonnummer: 0497 383 828
Stad: Bladel
Route: Lange Trekken 42
Postcode: 5531 PZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Chocolage De Chocolage 1 km De heerlijke smaken uit de oosterse streken van de wereld verwerkt in deze ambachteli...
Fortune Coffee regio Hapert Fortune Coffee regio Hapert 2 km Goede koffie en goede service
مخبز بلدنا onsland bakkerij مخبز بلدنا onsland bakkerij 2 km مخبز بلدنا اول مخبز بهولندا يخبز لكم المذاق السوري الاصيل . امهر الخبازون السوريون وا...
Qarc Qarc 3 km De toetjes en producten van Qarc zijn echt ontzettend lekker. Ambachtelijk en dichtbi...
Recensies
Fantastisch leuk, jong en dynamisch bedrijf. Erg goed in e-learning.
Es un lugar maravilloso Está muy bien Pará vacaciones
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid