facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interflon Holland BV

Interflon Holland BV

Info

Wij maken onderhoud nog leuker dan het al is.

Geschiedenis

De producten van Interflon zijn uniek in hun soort en lossen problemen voor bedrijven op en zorgen voor kostenbesparingen. Door gebruik te maken van de unieke technologie MicPol (R) verlagen Interflon smeermiddelen de wrijving sterker dan andere smeermiddelen.



"Interflon is a global manufacturer of unique lubricants & cleaners, delivering onsite personal technical advice."
Adres: Atoomweg 20 D, 4706 PN Roosendaal
Telefoonnummer: 0165-554511
Stad: Roosendaal
Route: Atoomweg 20 D
Postcode: 4706 PN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Interflon Roosendaal, Interflon bestellen, Interflon smeermiddel, Interflon producten, Interflon Food Lube, Interflon Fin Grease, Interflon vacatures, Interflon Fin Super
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CManniën Tweewielers CManniën Tweewielers 3 km Beste scooterzaak van heel omstreken, ik ken alle fiets en scooter zaken maar deze st...
Recensies
Heel aardig. Je krijgt zelfs een bak koffie.
Professioneel en gedreven bedrijf met een innovatief aanbod smeermiddelen die er voor zorgen dat machines beter en efficiënter functioneren. Fijn om mee samen te werken.
Via via toch eens Fin 25 geprobeerd voor de diesel, echt een merkbaar resultaat! Soepelere, stiller en zuiniger. Ik was sceptisch maar nu overtuigd!
Ambitieuze, internationale onderneming. Zeer prettige samenwerking gehad met het produceren en plaatsen van de nieuwe signs op de kantoren. Fijne opdrachtgever om voor te werken.
Tot op heden zeer goede ervaringen met Interflon. Niet alleen vanwege de uitstekend werkende producten, maar ook - voorafgaand - vanwege het persoonlijke en deskundige advies. De Technisch Adviseurs verdiepen zich in de materie en komen van daaruit tot de beste oplossingen!
Mooi bedrijf met de allerbeste smeermiddelen. Ondernemende, gedreven medewerkers met passie voor de klant en hun vak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid