facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interart Interieurs

Interart Interieurs

Info

Interart Interieurs is een eigentijdse meubelspeciaalzaak, wij zijn een zelfstandig familiebedrijf in het zuiden van Limburg. Een unieke combinatie van ambachtelijke meubelmakerij, interieuradvies en eigentijdse woonwinkel.
Specialisatie meubels op maat.

Geschiedenis

Door onze unieke combinatie van ambachtelijke meubelmakerij,eigen stoffeerderij, persoonlijk interieuradvies en eigentijdse woonwinkel zijn wij in staat uw droom interieur te maken.


In onze monumentale panden in Amstenrade en simpelveld vind u in totaal ruim 2500 m2 sfeervolle en inspirationele meubelen.
In een menging van Modern, Lifestyle, Landelijk, Antiek en Classic tot eigentijds .

Wij kunnen U ook adviseren welke stijl en kleur het best in uw interieur past.

Onze ruime collectie Banken & Fauteuils en eetkamerstoelen van topkwaliteit in meedere prijsgroepen bieden de mogelijkheid om in te spelen op de wensen van onze klanten waaronder ook maatwerkbanken, fauteuils, relaxfauteuils en eetkamerstoelen.
Interieuradvies

Maatwerk

pure materialen

Lloyd Loom

ontwerpen met een persoonlijk tintje

individuele aandacht

een tikkeltje tegendraads

vertrouwd en toch vernieuwend

oud ontmoet nieuw

interieur en artalt

Welkom in de wereld van Interart Interieurs



Interart Interieurs

Interieur is Art.


De kunst van het creëren van sfeer die puur, authentiek en persoonlijk is.
Onze toonzalen zijn ingericht met talloze voorbeelden van ons maatwerk.
Het hoogstaande vakwerk en de fraaie houtsoorten zorgen voor een onovertroffen meubel.
Wij hebben onderstaande houtsoorten geselecteerd om massief maatwerk in te leveren.

Eiken, grenen, am. kersen, iepen, essen, moulmein teak,vuren, kastanje, zebrano, beuken, am. noten, red alder, can. maple, angelim pedra. Naast deze massieve houtsoorten werken we in diverse speciale edelfineren zoals wenge, palisander, mahonie, eucalyptus, zwarte kabbes en olijf en combinatie materialen zoals No-Waste en mixeds woods.



"Interart Interieurs is een eigentijdse woonwinkel en meubelspeciaalzaak met ambachtelijke meubelmakerij voor maatwerk, eigen herstoffering atelier, logerij, meubelrenovatie en antiek restauratie.In onze toonkamers in Amstenrade en Simpelveld hebben wij een ruime collectie van maatmeubels en maatbanken in diverse stijlen en materialen. Daarnaast hebben wij een zeer brede collectie aan Lloydloom, stoelen, fauteuils en lifestyle meubelen.De natuur als inspiratie bron is nagenoeg onuitputtelijk. Daarom gebruiken wij hout al meer dan 45 jaar als het basismateriaal voor onze meubelen.Samen kunnen we er voor zorgen, dat je huis een echt thuis wordt.Waarin jij met je gezin, familie en vrienden heerlijk jullie leven kunnen leven."
Adres: Nw gaasstraat 1,2, 6369vk Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 0455443161
Stad: Simpelveld
Route: Nw gaasstraat 1,2
Postcode: 6369vk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gasse Slaapcomfort Gasse Slaapcomfort 199 meter Goed advies, niets teveel, bij klachten no nonsens oplossingen, top bezorgservice zee...
Spork Spork 288 meter Erg onvriendelijk personeel je werd niet begroet toen de bestelling werd opgenomenen...
Vreuls Meubelen Vreuls Meubelen 666 meter De onderneming die sinds 1982 met passie en vakmanschap duurzaam meubilair fabriceert...
Recensies
Vandaag kregen we een fantastisch Kerstcadeau. Eigenlijk was de levering pas half januari gepland maar door het geweldige werk van Bjorn kregen we de meubels vandaag al. Bedankt voor de prachtige meubels en de geweldige kwaliteit. Al onze ideeën zijn verwezenlijkt. Bjorn heeft ons geweldige geholpen en nam de tijd voor ons in zijn prachtige zaak te Amstenrade. Nu gaan we sparen voor een nieuwe eethoek en die gaan we weer bij jullie bestellen. Nogmaals bedankt. Fijne Kerst en een gezond en gelukkig Nieuwjaar.
Fantastische prijs kwaliteit verhouding. Voor onze nieuwe meubels, maar ook voor het opknappen van onze oude eikenhouten tafel een erfstuk en een aantal stoelen. Als kers op de taart een uitstekende service! Een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit en service gaat.
Het bestelde maatmeubel atlassenkast is fraai afgewerkt en keurig binnen de afgesproken termijn afgeleverd. Ik kreeg er mooi nog een instructie bij voor onderhoud, ook voor mijn andere kasten.
Heel goed geadviseerd over de mogelijkheden ivm opknappen van een oude stoel. Nemen de tijd. Heel degelijk en vakkundig gemaakt. Staat nu al een tijdje te pronken in onze kamer, zit heerlijk. Mooie stof, goed kwaliteit. Top service.
Perfecte en supersnelle service. Klein mankement aan stoel meteen gemaakt zonder kosten. Stoelen zijn zeker 6 jaar oud. Dank je wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid