facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inter Delta Communicatie

Inter Delta Communicatie

Info

Inter Delta Communicaitie

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een website waarmee u zich onderscheidt van de massa, met een unieke uitstraling, makkelijk zelf te onderhouden en toch betaalbaar? Aangenaam, Inter Delta Communicatie...

Adres: Paardebloemstraat 8, 4451 TH Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113-568497
Stad: Heinkensand
Route: Paardebloemstraat 8
Postcode: 4451 TH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adfranse Automatisering B.V. Adfranse Automatisering B.V. 477 meter Een poosje wachten maar goed geholpen!
Recensies
Denken mee en handelen snel; zeer tevreden
Altijd goede en snelle hulp. Meedenkend en deskundig. En altijd vriendelijk.
Computer aangeschaft en laptop aangepast waardoor het geheel veel sneller ging werken. Snel en uitstekend gewerkt Jean Paul.
De Pater Damiaanparochie De Bevelanden en Schouwen-Duiveland heeft een mooie website gekregen dankzij de mannen van Inter Delta Communicatie. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geheel naar onze wensen. Er werd en wordt goed met ons mee gedacht. Bovendien is de respons bij vragen of wijzigingen heel erg snel!
Interdelta is een super bedrijf. Niets is te gek, zeer creatief en vriendelijk. Ik heb nu meerdere websites door Rudy en Jean Paul laten maken met als gevolg maar bezoekers, meer klantcontacten. Meer omzet. Mannen super bedankt voor jullie support en de volgende website is weer in aantocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid