facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intenz cafetaria-lunchroom-ijssalon en petit restaurant

Info

Intenz B.V. , cafetaria - lunchroom en ijssalon. Voor afhaal of ter plaatse nuttigen van heerlijke friet, snacks en ambachtelijk Italiaans ijs.

Geschiedenis

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke Italiaans ijsje, maar ook voor een super lekker frietje of snack. We hebben tevens een ruim en super gezellig ingericht restaurant gedeelte waar u kunt genieten van een heerlijke plate voor een mooi prijsje. Ook op ons grote terras kunt u heerlijk genieten.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

Adres: Ninaberlaan 67, 7447 AC Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548547057
Stad: Hellendoorn
Route: Ninaberlaan 67
Postcode: 7447 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gulle Goedzak Hellendoorn Gulle Goedzak Hellendoorn 394 meter Heellijk gegeten, comfortabele omgeving. En de eigenaar is erg vriendelijk.
Cafetaria 't Kokhuus Cafetaria 't Kokhuus 510 meter Vriendelijke bediening, goed eten.
Recensies
Kleine prijsjes, goede kwaliteit. Je kunt hier ook heel gezond eten. Ruime porties. Heel gezellig interieur en vriendelijke bediening. Een aanrader!Eten: 5/5
Service erg slecht. 1 gerecht was vergeten en na 2x vragen kwam het in delen aan. Ook was ons iets geadviseerd voor een bepaalde prijs, terwijl er daarna een ander gerecht aankwam veel duurder, omdat die 1e schijnbaar niet beschikbaar was. Ook werd de tafel al afgeruimd terwijl wij nog zaten te eten. Kortom, hier laten wij ons niet meer zien!
Heerlijk gegeten bij Intenz. Ze hebben een uitgebreide menukaart voor lunch en diner dus voor iedereen zit er wel wat tussen. Het restaurant is leuk ingericht om met een groepje te zitten. Daarnaast kun je in de zomer heerlijk op het terras genieten van wat eten of een ijsje. Het personeel is ook erg vriendelijk en je hoeft niet lang te wachten op een bestelling. Ook zijn ze erg betaalbaar en vooral als je ziet wat je krijgt voor dat geld, mag je niet klagen! ; Ik raad Intenz zeker aan! ps: hun huisgemaakte broodsaus is ook echt een aanrader!!!
Heel goed om daar te komen, je ontvangt bij het bestellen van koffie extra 1 klein glaasje water, 1 klein glaasje met slagroom en het leukste van Intenz een heerlijk mini ijsje er bij, echt allemaal top met goede service, wij komen hier geregeld, ook in de winter en dan ook met een mini , echt heel lekker!!
Beetje lawaaierig Maar het eten was lekker, goed warm en betaalbaar Zeer vriendelijke bedieningEten: 5/5
Veel keuze. Lekker eten. Ligt wel aan de weg. Maar wel een terras.Eten: 5/5
Heerlijk eten. Ook niet duur. Vriendelijk personeel . 10-10-2022 Midweek landel Hellendoorn geweest,en weer bij intenz 4 avonden gegeten was weer heerlijk en super vriendelijke bediening als we weer in de buurt zijn gaan we er beslist weer eten.
Zeer vriendelijk. Snel geholpen. Lekker eten. What else?
Goed bord patat, precies goed gebakken in schoon vet! Heerlijk zoals het hoort. Kunnen de meeste restaurants een voorbeeld ana nemen. . Frikandel smaakt ook prima. Aanrader.
De hamburger-intenz is zéér aan te raden. Lekker broodje, flinke burger en altijd super lekker! Ook andere bestellingen bevallen ons altijd goed. Je krijgt altijd erg veel patat en saus bij je menu, het is altijd warm en wordt snel gebracht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid