facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intence Uitvaartbegeleiding

Info

Ondanks verdriet bieden wij persoonlijke aandacht, zorg, proberen wensen te realiseren suggesties aanreiken. Alles voor een persoonlijk waardig afscheid.



"INTENCE uitvaartbegeleiding staat voor een unieke aanpak, ruimte en persoonlijke invulling, oprechte aandacht en betrokkenheid.Wij staan dichtbij als het moet en nemen afstand daar waar nodig.Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk inzicht te geven in alle zaken die een uitvaart met zich meebrengt.Wij staan 24/7 voor u klaar."
Adres: kerkstraat 201, 6006 Weert
Telefoonnummer: 0616363173
Stad: Weert
Route: kerkstraat 201
Postcode: 6006


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fractie Goubet/Duijsters Fractie Goubet/Duijsters 1 km Raadsfractie in de gemeente Weert
Goedstof Goedstof 2 km Goedstof is een initiatief van Nicole Smolenaers en Anne de Bruijn. Goedstof producti...
Molennetwerk KempenBroek VZW Molennetwerk KempenBroek VZW 2 km Het molenerfgoed van Grenspark Kempen~Broek, 47 watermolens en windmolens wordt door ...
HV Weert Keepers HV Weert Keepers 236 km Prima georganiseerd, .. was wel een hele warme dag en heel weinig water punten op h...
Recensies
Wat een zeer slechte ervaring met Petra en Mariet. Schandalig hoe zij de begrafenis van mijn geliefde zwager hebben begeleid. Ik heb me groen en geel geërgerd over de gang van zaken. Ze kwamen de koel plaat al halen terwijl mijn zwager nog in huis was. Het was al emotioneel en een dwerg kwam wel ff de spullen halen. Er stonden spelfouten in rouwkaart inclusief verkeerde geboortedatum. Eerste kennismaking was positief. Maar al het andere was zwaar ………. Tot op de laatste dag voor de begrafenis savonds 10 uur nog bij Petra geweest om de tekst door te nemen. Niet alle aangeleverde foto’s zijn gebruikt. Kwalijke zaak. Ik ben zeker nog het een en ander vergeten. Over mijn …… dat ik met deze firma nog eens een zee ga. De koffietafel was tevens een drama. De bittergarnituur werd uitgeserveerd toen de genodigde al vertrokken waren. ER IS NOG VEEL WERK AAN DE WINKEL VOOR DEZE DAMES.
Al 3x hebben wij van de diensten van Petra van Intence gebruik mogen maken. Heel deskundig, accuraat en met liefde voor haar vak heeft zij ons gesteund in het verdriet en afscheid. Alles is bespreekbaar, alle wensen worden gehoord en uitgevoerd. Petra was tijdens en na het afscheid een steun voor ons, Nogmaals hartelijk dank
Wij zijn heel tevreden hoe de utvaart van mijn man is verlopen. Petra nam uitgebreid de tijd voor ons. Heel erg bedankt, ook namens mijn zoons!
Helaas verliep de uitvaart niet zoals we van te voren hadden gehoopt en afgesproken. Het gevoel wat we hieraan over hebben gehouden is vreselijk. Vandaar deze recensie, dit gunnen we niemand. Een aantal punten op een rij die niet goed gingen en m.i. niet hadden mogen gebeuren. - Tekst die voorgelezen zou moeten worden tijdens de afscheidsdienst, moest dag voor de crematie ongepland nog om 21u aangepast worden door ongevraagde wijzigingen. Liedjes konden in volgorde niet meer worden aangepast. Tijdens dit bezoek aan het kantoor kregen we de vraag hoeveel banken er eigenlijk tijdens de dienst gereserveerd moesten worden voor directe familie, en hoeveel personen er plaats zouden nemen aan familie tafel tijdens de koffietafel. - 2x een schrijffout in de uitnodigingen voor de afscheidsdienst coMdoleance, heeR gegaan. Deze ontdekte we tijdig waardoor er nieuwe afgedrukt konden worden. deze kosten werden op ons doorgerekend. Tot onze spijt bleek daarna nog een schrijffout in de brief te staan. De geboorte datum dag 24 ipv 14de klopte niet! Helaas waren de uitnodigingen al op de post en kon hier niets meer aan veranderd worden. - Terwijl de kist in de woonkamer stond en wij met familie aan het wachten waren om de kist naar buiten te dragen, om door de erehaag met bloemen te lopen.. Kwam een van de dames langs met een man om de koelplaat op te halen.. ze excuseerde zich en vroeg of men even aan de kant wilden gaan. - in het crematorium verbleven wij als familie in de familiekamer..mevrouw met kort kapsel was niet vriendelijk. kinderen zaten lief op de bank. Naast de bank stond een rieten mand waar de kinderen de jas opgelegd hadden omdat de kapstok vol hing met jassen van de volwassenen. Mevrouw pakte de mand en vroeg kortaf of de kinderen de jas niet gewoon netjes hadden kunnen ophangen. De kapstok was vol! Helaas blijkt achteraf dat bezoekers ze ook niet altijd even vriendelijk vonden. - afgesproken was dat directe familie vanuit familiekamer als eerste in de zaal zou gaan zitten en daarna pas de bezoekers. Helaas zat iedereen al in de zaal toen wij verzocht werden vanuit de familie kamer plaatst te nemen in de zaal. - Tijdens de afscheidsdienst maakte Petra pijnlijke spreekfouten. Er was een mooie herinneringsboom gemaakt met vingerafdrukken geen wensboom! - Niet alle aangedragen foto’s werden tijdens de dienst getoond terwijl andere meerdere keren voorbij kwamen. Mooie foto’s van de kerst met familie waar hij zo voor gestreden heeft om de kerst te halen werden niet getoond. - Tijdens de koffietafel zou men drank en bittergarnituur serveren. Helaas was de zaal 2/3 leeg voordat de eerste bitterbal verscheen na attenderen van familie.
Prima, persoonlijke en warme begeleiding van Petra en haar team. Nogmaals dank voor de goede lieve zorg!
Lieve Petra, we willen je hartelijk bedanken voor je begeleiding met persoonlijke touch na het overlijden van "os pap" . We hadden ons geen fijnere begrafenisondernemer kunnen wensen in deze emotionele periode. Chapeau voor jou.
Dames moet nog veel leren Je moet mensen ontzorgen En geen koppijn bezorgen tot het laaste min Schandalig
Alleen maar lof voor de warmte en liefdevolle begeleiding bij het verzorgen van een waardig afscheid.
Uitstekende dienst, tot in ieder punt en detail uitgewerkt. Super tevreden, zeker een aanrader in een moeilijke tijd. Zeer begripvol en meedenkend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid