facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intence mode

Intence mode

Info

De damesmodewinkel in Bolsward en Stiens

Geschiedenis

De damesmodewinkel in het middensegment voor de modebewuste vrouw. Intence mode heeft wekelijks wisselende collecties.
Intence mode is geen keten maar een zelfstandige ondernemer waar persoonlijke aandacht en eerlijk advies hoog in het vaandel staan.
Kom in een gezellig sfeertje shoppen en laat u inspireren en adviseren door het Intence modeteam; wij staan voor u klaar.

Graag tot ziens in Bolsward of Stiens



"Bent u op zoek naar uw eigen stijl?Kom dan naar een van onze winkels van Intence mode. De damesmodewinkel in het middensegment voor de modebewuste vrouw. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste kleding; van vrouwelijk elegant tot sportief klassiek in de maten 36 t/m 48. Intence mode heeft wekelijks wisselende collecties, dus reden genoeg om regelmatig even binnen te lopen.Wij bieden een goede prijsopbouw in de collectie dus voor iedere portemonnee iets leuks.Intence mode is geen keten maar een zelfstandige ondernemer waar persoonlijke aandacht en eerlijk advies hoog in het vaandel staan. Kom in een gezellig sfeertje shoppen en laat u inspireren en adviseren door het Intence modeteamGraag tot ziens in Bolsward of Stiens"
Adres: Dijkstraat 21 & Langebuorren 19 9051 BT Stiens, 8701KB Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515 575075
moc.em@ecnetni
Stad: Bolsward
Route: Dijkstraat 21 & Langebuorren 19 9051 BT Stiens
Postcode: 8701KB



op zoek naar gerelateerd: visser mode bolsward, no problem stiens, damesmode stiens, kledingzaak bolsward, eleven bolsward, dameskleding bolsward, damesmode bolsward, visser mode bolsward openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mode in Bolsward Mode in Bolsward 36 meter
Reino's Lingerie Reino's Lingerie 212 meter Goed en fijn advies, al jaren klant, naar volle tevredenheid.
Recensies
Fijne winkel met leuke dames die je graag helpen. Kwaliteit van de kleding is hier erg goed.
Super winkel met fantastische medewerkers. Je wordt dat geweldig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid