facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Integrale Massage Van der Meij

Integrale Massage Van der Meij

Info

Een helings- en bewustwordingsweg om mensen te begeleiden bij gezondheid, balans en bewustwording van lichaam en geest.

Adres: Vlielandseweg 24A, Pijnacker
Telefoonnummer: 0650243688
Stad: Pijnacker
Route: Vlielandseweg 24A


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagetherapeut Sandy Barnhoorn-Pijnacker Massagetherapeut Sandy Barnhoorn-Pijnacker 449 meter Voor lichamelijke klachten..of pure ontspanning bent u van harte welkom in mijn prakt...
Recensies
Een massage van Miranda is iets waar ik iedere keer naar uitkijk, als ik ontspanning nodig heb, maar ook als ik even vastloop. De tijd en de aandacht die Miranda je geeft en de scherpe manier waarop ze naar je luistert naar je woorden en naar je lichaam maken dat ik graag bij haar kom. Ik raad Miranda aan iedereen aan!
Wat een zacht, warm en liefdevol nest creëert Miranda toch. Alles kan en mag er zijn. Qua lengte een kleine dame, maar wat een kracht! Absolute aanrader!
Miranda neemt echt de tijd voor je, rustig, ontspannen en liefdevol. Heel erg fijn om even op te laden, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal! Een letterlijke energieboost voor lichaam en geest :.
Ik voel me na elke behandeling altijd weer helemaal ontspannen. Altijd fijne gesprekken ze masseert vanuit haar hart. Miranda is een hele lieve vrouw die precies weet wat je op dat moment nodig hebt, ik kom graag bij haar.
Miranda doet haar massages met zo veel liefde en kennis dat zij wellness zijn voor lichaam en geest. Het lichaam en je ziel kunnen ontspannen, alles loslaten. Je geest wordt vrij en wakker. Fantastisch !
Na elke sessie voelt mijn lichaam uitgerust en vrij van pijn. Vol met nieuwe inzichten keer ik weer naar huis. Zeer waardevol en een aanrader voor je persoonlijke welzijn.
Wat een ontspannen en heerlijke ervaring. Miranda laat de energiebanen goed lopen, zen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid