facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InTans Zonnestudio

InTans Zonnestudio

Info

Wij combineren gastvrijheid en luxe huidproducten met de beste zonnebanken op de markt om u het échte wellness gevoel te geven tijdens uw zonsessie.

Geschiedenis

Welkom bij inTans zonnestudio!

Een bezoek aan de zonnebank biedt naast een mooi tintje ook veel voordelen voor uw gezondheid! De zonnebank zorgt ervoor dat er extra Vitamine D wordt aangemaakt in je lichaam door de UV-B straling. Vitamine D zorgt er onder andere voor dat je botten sterker worden en heeft een gunstig effect op het immuunsysteem. Door gebruik van de zonnebank bouwt je huid bovendien een beschermingsfactor op waardoor je in een ander land met felle zon minder snel zult verbranden.

Bij inTans willen we dat u op een verantwoorde manier kunt werken aan uw gezondheid en teint. U zont dan ook uitsluitend onder de exclusieve, professionele zonnebanken van marktleider Ergoline.Onze visie is gemakkelijk samen te vatten: inTans combineert gastvrijheid, een persoonlijke benadering met een ‘op maat’ advies, de beste zonnebanken op de markt met daarin een gevarieerd aanbod, rust en luxe zodat u kunt genieten van een ontspannen en verantwoorde zonsessie.

Voor een optimaal resultaat is een goede verzorging van uw huid essentieel.
Goede zonnecosmetica verzorgt de huid en geeft een snelle, diepe en langdurige
bruining. InTans biedt kwaliteit en verkoopt daarom uitsluitend topproducten van Devoted Creations.

Wij willen dat u thuis en op vakantie ook goed voor uw huid kunt zorgen. Daarom hebben
wij een uniek assortiment verzorgingsproducten samengesteld die u bij ons aan kunt
schaffen zodat u ook thuis, iedere dag, dat wellness moment kunt herbeleven.
Het merk AHAVA verkopen wij exclusief in Oisterwijk. De uitgebreide productlijnen voor
zowel gezichts- als lichaamsverzorging zijn rijk aan Dode Zee mineralen die de gezondheid van uw huid bevorderen.

Om uw huid ook tijdens de vakanties te beschermen en een optimaal bruiningsresultaat te bevorderen bieden wij de zonnebrandproducten van PIZ BUIN aan. Kwalitatieve luxeartikelen voor een vriendelijke prijs.

Tot ziens bij inTans!



"Verantwoord zonnen onder de beste Ergoline zonnebanken, 6 dagen in de week!"
Adres: Kerkstraat 9, 5061 EG Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-5914815
Stad: Oisterwijk
Route: Kerkstraat 9
Postcode: 5061 EG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Sportief Zonnen Vanessa, Sporten Oisterwijk, Werken bij Zondag XL, Zondagtilburg, Vacustep Tilburg, Zonnebank actie Tilburg, Zonnestudio Zondag, Zondag XL korting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit & Zonstudio Sportief Zonnen Vanessa Fit & Zonstudio Sportief Zonnen Vanessa 1 km Openingstijden: Maandag tot en met Vrijdag 08.30 tot 21.00 uur. Zaterdag 8.30 tot 18....
Recensies
Fijne schone zonnestudio. Ik vind het prettig dat je kunt reserveren, dan ben je verzekerd van een plekje. Het personeel is erg vriendelijk
Prima kleinschalige studio. Geen 5 sterren omdat de acrylplaten van sommige zonnebanken krassen/scheuren vertonen door het vele gebruik.
Elke keer weer nieuwe meiden van de bediening die elkaar moeten inwerken, bah. Klopt niet eigenaar !!! En dan nog eens cabines dubbel bezetten, dat je betaald en na 3 minuten wachten te horen krijgt, dat je nog 25 minuten extra moet wachten omdat een andere medewerkster iets niet goed ingevoerd heeft. Vanavond 19/09 slechte bediening, krijg je geld wel terug, maar je avond planning is wel naar de klote.
Eindelijk een goede zonnestudio gevonden in Oisterwijk! Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en heeft veel kennis over de verschillende banken die ze hebben en de zonnebanken zelf zijn heel nieuw, luxe en professioneel. Hebben ook erg fijne producten, zoals zonnebankcrèmes en aftersuns. Kortom, een echte aanrader!
Zeer schone banken. Top personeel. En super lampen. Je word mooi bruin.
Altijd lekker rustig
Goede service en goed resultaat. Zeker een aanrader!
Goed personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid