facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intake-App

Intake-App

Info

Intake-App is een software die orders opnemen gemakkelijker maakt. Notities, schetsen en foto's maken en vervolgens met één druk op de knop te versturen!



"De Intake-App is een software die te gebruiken is tijdens het opnemen van opdrachten bij de klant. Voorheen werd alles geschetst op een kladpapier, werden er foto's gemaakt met de telefoon en extra notities werden achteraf toegevoegd. Met de Intake-App is dit verleden tijd! Op de Intake-App zijn deze drie onderdelen schetsen, foto's maken en notuleren allemaal digitaal te combineren. Vervolgens kan deze opname met één druk op de knop naar de server worden verstuurd, waardoor de hele opname gelijk digitaal staat. Vanaf hier kan er sneller en makkelijker een offerte worden gemaakt, waardoor het gehele proces versneld wordt.Meer informatie? Neem dan even contact op:[email protected]"
Adres: Meulenakker 12, 7841EP Sleen
Telefoonnummer: 0591-744214
Stad: Sleen
Route: Meulenakker 12
Postcode: 7841EP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid