facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Instuif UNIS Flyers

Instuif UNIS Flyers

Info

Instuif UNIS Flyers is een evenement voor jeugd die graag een keer willen ijshockeyen met de spelers van de UNIS Flyers.

Adres: pim mulierlaan 1, Heerenveen (gemeente)
Stad: Heerenveen
Route: pim mulierlaan 1



op zoek naar gerelateerd: Tickets UNIS Flyers, UNIS Flyers Facebook, UNIS Flyers Jeugd, Speelschema UNIS Flyers, UNIS Flyers wedstrijden 2022, UNIS Flyers Twitter, UNIS Flyers stand, UNIS Flyers nieuws
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TourdeFean TourdeFean 219 meter De toertocht voor het hele gezin. Fietsen in je eigen tempo langs de mooiste plekjes ...
Horeca Straat Volleybal Toernooi Heerenveen Horeca Straat Volleybal Toernooi Heerenveen 3 km Horeca Straat Volleybal Toernooi Heerenveen 7 juli 2019
Recensies
Voor het eerst een wedstrijd wezen kijken. Echt leuk en ze wonnen ook nog. Zeker tof om vaker te doen. Maar wel jammer dat de catering een treurige bedoening was, veel te weinig mensen voor bediening bij dit aantal toeschouwers en koffie 3 euro? Serieus?
Mooie lokatie, dat is een plus maar ook gelijk een negatief. Als er grotere evenementen buiten de hockey plaats vind is het lastig ivm parkeren. Zeker met de grotere tassen. Verlichting kan iets beter. Op de rink hebben ze 3 verschillende kleur lampen hangen plus meer dan de helft van de lampen staan uit. Is dit wegens koste besparing?
Bijzonder leuk om weer even aanwezig te zijn. Pittige sport, niet voor watjes. Goede dj die die opzwepende, gezellige muziek draait op het moment dat het spel stilligt.
4 ipv 5 sterren omdat de Flyers verloren.. maar verder blijft ijshockey een fantastische kijksport. Altijd volop actie. Toch nog even een irritatie factor.. de toiletten.. wat zijn die ver weg..
Prachtige wedstrijd gisteren halve finale ondanks de "harde" tegenstand toch gewonnen met 6-3
Leuke wedstrijd ook al waren de Flyers wel wat mat
Deze sport verdiend een nieuwe ijshal. Wel 60 miljoen in 400 meter baan stoppen maar geen cent voor ijshockey hal.
Fantastische wedstrijd mogen bijwonen. Uitkomst was helaas minder, maar dat mocht de sfeer niet drukken. Wat een fijne avond!!!
Mooie wedstrijd fijne accommodatie Een goede sfeer
Ben een liefhebber van het spelletje. Altijd goeie sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid