facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Instituut voor Systemisch Werk

Instituut voor Systemisch Werk

Info

Wij zijn een instituut dat opleidingen, trainingen, workshops en consulten in systemisch werk aanbiedt voor particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

Instituut voor Systemisch Werk biedt workshops, trainingen en opleidingen in Familieopstellingen en Organisatieopstellingen. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor Systemische Coaching in een individueel consult.



"IVSW is een instituut dat opleidingen, trainingen en workshops aanbiedt in systemisch werk voor particulieren en bedrijven.Systemisch werk bekijkt de mens binnen het totale systeem waar hij/zij deel van uitmaakt zoals bijv. je familie, je school of het bedrijf waarbij je werkt.De kracht van dit werk is dat het heel snel naar de kern van een probleem gaat, onzichtbare en onbewuste processen zichtbaar kan maken, en het lange trajecten dus overbodig maakt.Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken 085-0291177 van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Een e-mail sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook."
Adres:
Telefoonnummer: 0313-416 247
Stad: Dieren


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bert Hellinger Instituut, Systemisch werken opleiding Nijmegen, Systemisch werken opleiding Rotterdam, Workshop systemisch werken, Systemisch werken in organisaties opleiding, Systemisch werken cursus, Opleiding familieopstellingen Nijmegen, Systemisch werken boek
Recensies
Het was een fantastische 2-daagse. Elmer weet feilloos boven water te krijgen welke verstrikking aan de orde is. Hij stelt dit vervolgens kort en bondig op. Less is more. Een enorm krachtige manier van werken. Petje af. Ik ga graag voor een vervolg.
Top! Wat een trainers, en wat een ontwikkeling heeft het mij gegeven. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze opleiding heb gevolgd. Een echte aanrader voor mensen die zich willen ontwikkelen en verdiepen.
Als deelnemer aan de Opleiding Organisatieopstellingen bij IVSW kan ik met overtuiging zeggen dat dit een waardevolle en verrijkende ervaring was. Na eerder de Opleiding Familieopstellingen te hebben gevolgd bij IVSW, was ik toe aan verdieping. En ik werd niet teleurgesteld. De opleiding gaf me de vaardigheden en kennis die ik nodig had om zelfstandig organisatieopstellingen te begeleiden voor bedrijven en organisaties. Elmer Hendrix, de begeleider van de opleiding, is een meester in zijn vak en begeleidt opstellingen op een no-nonsense manier. Hij heeft me geleerd hoe essentieel de innerlijke houding van de opsteller is en deze voortdurend te ontwikkelen. Deze innerlijke houding is nodig is om te laten ontstaan wat zich in ‘het systeem’ wil laten zien. Wat ik vooral waardeer aan deze opleiding is de praktische aanpak. Je leert niet alleen de theorie en concepten, maar krijgt ook de kans om te oefenen en te experimenteren met het begeleiden van opstellingen. Dit heeft me geholpen om mijn eigen vaardigheden te ontwikkelen en vertrouwen te krijgen in mijn eigen kunnen. Al met al voel ik me bevoorrecht dat ik de mogelijkheid heb gehad om deze opleiding te volgen en mijn eigen organisatieopstellingen te kunnen begeleiden. Ik zou deze opleiding dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het werken met organisatieopstellingen. Dank aan IVSW en Elmer Hendrix voor deze waardevolle ervaring!
Leuk om eens een keer mee te maken, variatie in het systemisch werk is groot. Ieder heeft z’n eigen weg daarin. Wel was te merken dat het boek “zinnen die ziel raken” van dit instituut afkomt. Veelvuldig werden ze in iedere opstelling gebruikt. Wel jammer dat de dag 2u eerder klaar was dan vooraf aangegeven. Je betaald als representant best een goed bedrag.
k heb onlangs de opleiding familieopstellingen afgerond. Ik deed mee aan de plus opleiding grotere groep. Dit is mij heel goed bevallen. De grootte van de groep heb ik niet als een belemmering ervaren. De sfeer was veilig en mede door Elmer en de co-trainers heb ik ook durven en kunnen oefenen in het begeleiden van opstellingen. Het vak van opsteller is een prachtig ambacht en ik heb in de opleiding mogen ervaren wat dit in beweging kan zetten. Ook op persoonlijk vlak is er veel in mij en om mij heen gebeurd. Ik voel me een ander mens!
Zoals altijd geniet ik van de kennisoverdracht en de praktijkvoorbeelden. Ook tijdens de training voor organisatieopstellingen. De trainers van IVSW zijn professionals die weten waar zet het over hebben. Eerder volgde ik hier ook de opleiding voor familieopstellingen en deze was ook van topkwaliteit en heeft mijn leven veranderd.
De LIP training was enorm verhelderend voor mijn persoonlijke proces. Dankbaar voor de mooie opstelling die ik mocht ontvangen. Er heerste een ontspannen en professionele sfeer. Ik raad deze training aan wanneer je nog dieper wilt gaan om jezelf te leren kennen.
Ik ben zeer onder de indruk van deze opleiding Familie-opstellingen. Het is duidelijk dat systemisch werk echt een ambacht is! Dat heel veel toewijding, zuiverheid, aanwezigheid en vakmanschap door vlieguren vraagt. Het iedere keer weer uitgenodigd te worden om bij jezelf te zijn, aanwezig te zijn in het huidige moment en daar helemaal oké mee te zijn. Zodat je niets gaat fixen, niet voor jezelf en zeker niet voor de cliënt of het systeem. 'Slechts' de beweging uit te nodigen, te ondersteunen, die op de zielslaag gemaakt wil worden. De prachtige zinnen die daarvoor worden aangereikt, die inderdaad keer op keer de ziel raken. Deze opleiding is in de eerste plaats een verrijking voor het leven en ook héél erg aan te raden om zelf met voldoende kennis, ervaring en ontwikkeling dit vak te gaan uitoefenen.
Frisse no nonsense club! Elmer is een absolute meester in dit vak. Aanbevelenswaardig instituut!
Tijdens een 2-daagse opstelling mogen ervaren wat er op zielsniveau werkelijk speelt onder de fantastische begeleiding van Elmer. Zowel als representant als deelnemer ervaren hoe je bewogen wordt. Je moet er niet in geloven want dan laat je je gedachten een bepaalde waarheid creëren die überhaupt niet klopt. Ervaar dit en wordt bewogen. Voor een ieder een aanrader. Ik ben blij hier tegenaan te zijn gelopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid