facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatietechniek Hartog BV

Installatietechniek Hartog BV

Info

Een behaaglijk huis en warm water uit de kraan. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat de CV ketel het begeeft en u op zoek moet naar een nieuwe. En juist dat doet u niet iedere dag.

Gelukkig kunnen wij van Installatietechniek Hartog u daarbij helpen!

Geschiedenis

Een behaaglijk huis en warm water uit de kraan. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat de CV ketel het begeeft en u op zoek moet naar een nieuwe. En juist dat doet u niet iedere dag.

Gelukkig kunnen wij van Installatietechniek Hartog u daarbij helpen! En dat is niet het enige. Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakdekking, zink- en loodwerken en CV ketels.

Adres: Lagedijk Noord 15a, 3401VA IJsselstein
Telefoonnummer: 030 688 81 22
Stad: IJsselstein
Route: Lagedijk Noord 15a
Postcode: 3401VA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Onderhoud cv-ketel IJsselstein, Scholman loodgieter IJsselstein, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter IJsselstein, Installatiebedrijf Nieuwegein, Rudon IJsselstein, Loodgieter De Meern, Hartog dakwerken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bears Design Bears Design 127 meter Prima ervaring met dit bedrijf. Kundig personeel die denkt in oplossingen! Prachtig d...
Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk 347 meter Bedrijf informeert zijn onderaannemers slecht over het uit te besteden werk. Betaling...
Thomaz Thomaz 733 meter THOMAZ
Recensies
Wacht nog op offertes
Betrouwbaar bedrijf en klantgericht.
Duurt weken/maanden om een afspraak te plannen. Wanneer je afspraak hebt is het afwachten of ze komen. Meerdere malen vergeefs zitten wachten. Wanneer ze komen leveren ze wel ok werk af.
Vanochtend gebeld voor verstopping en vanmiddag opgelost en ook nog even goot schoongemaakt door twee vriendelijke vakmannen. Top.
Goede ervaring met dit bedrijf voor cv-onderhoud en loodgieterswerk
Al jaren een klant bij Hartog. Betrouwbare hulp wanneer het gaat om CV onderhoud, en wanneer er een keer een storing is, staan ze direct klaar. Recentleijk uitstekende reparatie aan mijn dakgoot uitgevoerd, goede prijs kwaliteit verhouding, betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid