facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatieservice vd Kommer

Installatieservice vd Kommer

Info

Installatieservice van den Kommer is al meer dan 15 jaar het aangewezen adres voor installatietechniek en dienstverlening. Volg ons en blijf op de hoogte!

Geschiedenis

Installatieservice van den Kommer is een allround installatiebedrijf voor het onderhouden van uw oude installatie, installeren van nieuwe installaties en het verhelpen van actuele storingen.

Wij zijn al ruim 15 jaar het betrokken en vertrouwde adres in Noord Holland, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

De kwaliteit van de geleverde installaties en onze werkzaamheden staan bij ons hoog in het vaandel, daarom maken wij gebruik van de nieuwste technieken en voorschriften.

Wij verlenen onder andere de volgende diensten:

- Installatie onderhoud
- CV Installatietechniek
- CV Ketelvervanging
- Elektrotechniek
- Warmtepomp installatie
- Dakwerk
- Zinkwerk
- Rioolreiniging
- Airconditioning
- Sanitair

Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via;
Tel.: 0224 54 25 55
E-mail: [email protected]

Adres: Winkelerzand 35, 1731 LR Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0224-542555
Stad: Winkel
Route: Winkelerzand 35
Postcode: 1731 LR



op zoek naar gerelateerd: Van de Kommer
Recensies
Wat een slechte loodgieter! Laat je rustig 3 maanden wachten op het afmaken van een klus die in hooguit 2 weken geklaard kan zijn. Komt afspraken niet na en stemt helemaal niets af. Hij klooit maat wat aan en smeert tegels op de muur die van te voren helemaal niet zijn afgesproken hetgeen resulteert in meerwerk en onnodige extra kosten. Communiceren is bijna onmogelijk en wanneer je v.d. Kommer aanspreekt op zijn manier van werken niet komen opdagen dan is Leiden in last en wordt het werk helemaal gesaboteerd. Geen aanrader dus. Wilt u dat uw loodgieterswerk wél op tijd af is? Neem dan alstublieft een andere loodgieter in de arm want v.d. Kommer bakt er helemaal niets van! WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF!!!
Ted is aardig en heel vakkundig. Denkt echt mee met de klant. Heb je een installatiebedrijf nodig dan is van den Kommer een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid