facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Van den Bosch & Zn

Installatiebedrijf Van den Bosch & Zn

Info

Technisch loodgieters- en installatiebedrijf uit Schipluiden voor aanleg en onderhoud van centrale verwarming, sanitair, dakbedekking, electra, gas etc.

Geschiedenis

Zoekt u een geheel nieuwe cv. of electro installatie? Of wilt u een bestaande installatie uitbreiden of veranderen? Bij Installatiebedrijf Van den Bosch bent u aan het juist adres.
Ook de vervanging van verouderde of defecte onderdelen, vernieuwing van een radiator of een thermostaat kunt u gerust aan ons overlaten.

Adres: Burgemeester Musquetiersingel 8, 2636 GE Schipluiden
Telefoonnummer: 015 -3808252
Stad: Schipluiden
Route: Burgemeester Musquetiersingel 8
Postcode: 2636 GE


Recensies
Wat een vakmannen! Echte aanrader! Heel prettig professioneel en deskundig contact met Erwin, duidelijke offerte en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Thnx
Van Den Bosch is via onze aannemer Harry Ritte aan het werk geweest bij ons. Olaf heeft meegedacht en zelfs aangegeven of ik iets wel zou doen ivm verschillende kleuren. Erg fijn. Verder, als er iets net niet goed was geplaatst of niet werkte, zijn de heren terug gekomen om het weer netjes en naar wens op te lossen. Eind goed al goed dus! Ze hadden het ook erg druk en moesten af en toe tussen de klussen door komen om iets te fixen, maar gedaan. Dus tevreden!
Perfecte service. Op vrijdag 25 oktober 2019 belde ik tussen 13.25 en 14.00 uur vijf loodgietersbedrijven in Schiedam en omgeving voor een behoorlijke lekkage in de badkamer douche van mijn verhuurde bovenwoning. De 5 bedrijven konden mij niet helpen omdat het vrijdag was, herfstvakantie en te weinig inzetbare mensen. Loodgietersbedrijf nr. 5 gaf mij wel het telefoonnummer van Installatiebedrijf Van den Bosch in WATERINGEN. Na een teleurstellende mededeling om 14.00 uur dat men mij niet vóór het weekend kon helpen, belde de heer Jacob van den Bosch mij om 14.15 uur en gaf door dat er toch iemand over ongeveer een uur zou kunnen komen ! Om 15.00 uur kwamen 2 medewerkers en hebben de lekkage provisorisch verholpen. Er wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. Heel veel dank voor de UITSTEKENDE service heer Van den Bosch en dank aan Danny en Tony, die toch nog zin hadden om vlak voor het weekend naar Schiedam te rijden !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid