facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf van de Vendel

Installatiebedrijf van de Vendel

Info

Sinds 1953 heeft Installatiebedrijf van de Vendel B.V. zijn sporen verdiend en een schat aan onmisbare ervaring opgedaan.

Geschiedenis

Sinds 1953 heeft Installatiebedrijf van de Vendel B.V. zijn sporen verdiend en een schat aan onmisbare ervaring opgedaan en zijn vele klanten op een deskundige wijze geholpen. In de loop der jaren is ons bedrijf van elektrisch installatiebedrijf gegroeid tot een totaalinstallatiebedrijf.

Techniek zit stevig verankerd in ons DNA. Het dienstenpakket van installatiebedrijf van de Vendel omvat het gehele gebied van engineering, voorbereiding, uitvoering, inbedrijfstelling, onderhoud en beheer van een breed scala van technische installaties. Ontwikkelen, installeren en beheren, daar zijn we goed in. Maar vooral: slimme oplossingen bedenken die uw werk gemakkelijker, efficiënter en winstgevender maken en uw wooncomfort verhogen.

Bijzonder aan ons bedrijf is de open, collegiale cultuur en de platte organisatie. Medewerkers zijn flexibel, authentiek en toegankelijk, ze kunnen snel schakelen en staan dicht bij de klanten. Wij streven ernaar een hechte en langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Klanten zien ons als een integere en betrouwbare partner die doet wat hij belooft

De opgedane ervaring en het vakmanschap heeft dan ook geresulteerd in diverse erkenningen en het lidmaatschap van de Uneto-VNI.

Adres: Groot Overeem 23, 3927 GH Renswoude
Telefoonnummer: 0318 57 14 31
Stad: Renswoude
Route: Groot Overeem 23
Postcode: 3927 GH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Zeer snelle service. Nette benadering van werknemer. Wacht alleen op de prijs voor de reparatie. Ik hoop dat die mee zal vallen in deze toch wel dure tijden.
Slechte service en zeer hoge prijzen. Prijsafspraak gemaakt die ze niet nakomen, dik €100 duurder. Onderdelen besteld die na maanden nog niet geleverd zijn. Niet klantvriendelijk. Ik heb er een naar gevoel aan overgehouden.
Goeie service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid