facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Van Dalen

Installatiebedrijf Van Dalen

Info

Installatiebedrijf Van Dalen: een betrouwbaar familiebedrijf voor iedereen waarbij snelle service en hoge kwaliteit al meer dan 95 jaar de standaard is.

Adres: Ketellapperstraat 34, 9403 VR Assen
Telefoonnummer: 06-24192549
ln.tenalp@643nelad
Stad: Assen
Route: Ketellapperstraat 34
Postcode: 9403 VR



op zoek naar gerelateerd: installatiebedrijf van dalen assen, installatietechniek twello, van dalen installatietechniek nijkerk, veldkamp installatietechniek assen, installatiebedrijf assen, van dalen klarenbeek, van dalen nijkerk, van dalen batenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Installatiebedrijf Klinkhamer Assen Installatiebedrijf Klinkhamer Assen 125 meter Goed bedrijf en staan altijd voor je klaar.
HK Noord HK Noord 206 meter Half werk, komt afspraken niet na.
Installatiebedrijf Eric Haikens Installatiebedrijf Eric Haikens 2 km Vriendelijke man, keurig probleem opgelost. Heel blij.
Remmelts Elektrotechniek Remmelts Elektrotechniek 2 km Elektrotechniek - Beveiliging - Communicatie
Smart Ventilatie Smart Ventilatie 3 km Voor geluidsarme en energiezuinige (WTW)ventilatie units. Ook zijn wij specialist in...
Hin Installatietechniek Hin Installatietechniek 5 km Uw totaal installateur voor: Elektra-CV-Datacommunicatie
Repair Cafe Assen Repair Cafe Assen 6 km Weggooien? Mooi niet! Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaie...
AV Klimaattechniek AV Klimaattechniek 42 km Goed advies op locatie en daarna ook vlot de offerte via de email. Hebben bij mij een...
Recensies
Wij wouden een lokaal bedrijf inschakelen voor het plaatsen van een nieuwe groepenkast. Na wat zoekwerk kwamen we uit op het familie bedrijf: Van Dalen. Ontzettend snelle service en vakkundig de nieuwe kast geplaatst. Daarna lopen ze met je door het huis om alle groepen na te lopen. Mocht ik weer een klus hebben,dan zijn zij de eerste die ik bel. Bedankt!
Goedemorgen van Dalen is geweest en heeft zeer vakkundig stroom aangelegd om inductie te gaan koken. Echt een aanrader om door hen te te laten aanleggen in combinatie met Electro World te Assen die ook geweldige installateurs hebben om bij u een inductiekookplaat te monteren
Nieuwe schakelkast gemonteerd. Snelle service, keurig werk afgeleverd!!. Ook opgave offerte in snel tempo. Kortom aanbevelingswaardig.
Van Dalen heeft bij mij de voorbereidingen voor een nieuwe keuken gedaan zoals: het plaatsen van een nieuwe meterkast en het verleggen van leidingen. Er wordt erg goed meegedacht, je krijgt vakkundige uitleg en alles wordt mooi schoon opgeleverd!
Vandaag heeft Van Dalen de meterkast aangepast naar 3 fasen c.q. krachtstroom. Prima klus! goede uitleg, gedegen voorbereiding en uitvoering, tevens duidelijke afstemming en prettige samenwerking. Afgesloten met een test van alle groepen. Chapeau!
Voor het plaatsen van onze nieuwe keuken hadden we een installateur nodig. Diverse offertes aangevraagd en de aanbiedingen verschilden behoorlijk in prijs. De fa. van Dalen, die al eerder wat kleinere klusjes voor ons had gedaan kwam het meest betrouwbaar over en ook de prijs was gunstig. De werkzaamheden werden netjes uitgevoerd volgens de aangeleverde tekening van de keukenleverancier. Op de dag van het plaatsen van de keuken kwamen ze nog even kijken of alles naar wens was van de keukenplaatser. Wij vonden dat erg attent. Mede daarom ook later nog enkele andere werkzaamheden laten uitvoeren door van Dalen, zoals dakgoot reparatie en aanleggen beveiligingscamera. Al met al waren wij super tevreden.
Geweldig. Bij Electroworld een nieuwe inductie oven gekocht. En zij hebben installatiebedrijf van Dalen ingeschakeld om de stroomvoorziening daarop aan te passen. Nog geen week later; offerte opgemaakt en ook het werk zelf al uitgevoerd. Snel en vakkundig.
Wij hebben tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de volgende diensten: - Keukenverbouwing - Wasmachine verplaatst - Lampen en Ring-deurbel geïnstalleerd Wij raden Installatiebedrijf Van Dalen dan ook zeker aan!
Een installatiebedrijf met verstand van zaken! Na de aankoop van onze nieuwe woning verschillende werkzaamheden uit laten voeren door Van Dalen - keukenverbouwing, nieuwe meterkast en verleggen van elektra. Top service, enthousiasme en gedrevenheid binnen het hele team! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid