facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Stavast

Installatiebedrijf Stavast

Info

Installatiebedrijf Stavast uw specialist voor uw nieuwe badkamer of toilet.

Producten

Wij verzorgen al uw leidingwerk en leveren en monteren sanitair voor uw badkamer-, toilet- en keukenverbouwing. Ook kunnen wij uw complete Cv-installatie vernieuwen, of extra radiatoren en vloerverwarming aansluiten op een bestaande installatie. Uiteraard kunt u ook voor al het overige, kleinere, loodgieterswerk bij ons terecht.



"Installatiebedrijf Stavast is dé installateur in de regio voor particulieren en kleine- tot middelgrote bedrijven. Wij verzorgen al uw leidingwerk en leveren en monteren sanitair voor uw badkamer-, toilet- en keukenrenovatie. Ook kunnen wij uw complete Cv-installatie vernieuwen of extra radiatoren en vloerverwarming aansluiten. Uiteraard kunt u ook voor al het overige, kleinere, loodgieterswerk bij ons terecht.Voor meer informatie, en een vrijblijvende offerte, kunt u telefonisch contact opnemen. Aangezien wij maatwerk willen leveren en we u graag een zo compleet mogelijk antwoord op uw vraag geven, zullen we vrijblijvend bij u thuis komen om het project met eigen ogen te bekijken en u te adviseren.Gert-Jan Stavast0650517461"
Adres: Zuiderparallelweg 13, 6953DB Dieren
Telefoonnummer: 0650517461
Stad: Dieren
Route: Zuiderparallelweg 13
Postcode: 6953DB


Recensies
Gert-Jan heeft super werk geleverd in mijn volledig gerenoveerde appartement. Van het invrezen van flexibele leidingen, het installeren van een toilet met speciale kleine spoelbak tot het monteren van verwarmingen en cv-installatie. Erg tevreden met het vakmanschap en de bereidheid om ons met allerlei klussen verder op weg te helpen. Op zoek naar een goed installatiebedrijf? Dan is Stavast een absolute aanrader!
Een absolute vakman die zeer strak werk afleverd. Tevens luistert hij zeer goed naar je wensen en denkt hierin mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid