facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Slief Loenen B.V.

Installatiebedrijf Slief Loenen B.V.

Info

Installatiebedrijf Slief Loenen B.V.

Geschiedenis

Wij verzorgen onder meer:centrale verwarmingsinstallaties - vloerverwarming -
badkamers en sanitair - ventilatiesystemen - airconditioning - zonne-energie -
dakbedekkingen - lood- en zinkwerken - gas- en waterleidingen.

Adres: Reuweg 27, 7371 BX Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0555051313
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Reuweg 27
Postcode: 7371 BX


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Evohome installateur
Recensies
Slief onderhoudt onze ketel en heeft onlangs zonnepanelen geplaatst. De monteurs weten wat ze doen, werken netjes en overleggen eerst als het nodig is. Wij zijn heel tevreden met dit bedrijf.
Denk drie keer na voor je hier zaken mee doet! Vragen onverwacht hoge kosten zonder daadwerkelijk iets te doen. Zonder voorafgaande offerte of prijsindicatie krijg ik opeens een rekening van bijna 200 euro, voor een monteur die hier enkel 5 minuten naar de WTW heeft staan kijken, toen een halfuur in de wachtrij bij de klantenservice moest staan en vervolgens weer naar huis ging zonder oplossing. Daar worden doodleuk 2 hele arbeidsuren voor gerekend bovenop de voorrijkosten, zonder dat ze hier van tevoren ook maar met een woord over hebben gerept. Ongehoord.
Mooi bedrijf met vakkundige mensen! Heel fijn geholpen met onze verbouwing. Toppers!
Zeer tevreden over de werkzaamheden die Slief bij ons heeft verricht. Een jaar geleden is er bij ons niet door Slief een leiding geraakt. Slief gebeld en ze stonden binnen no-time op de stoep om het te repareren. Twee weken terug hebben ze in ons nieuwe appartement een vaatwasser aansluiting gemaakt. Eerst kwamen ze even kijken wat de situatie was, een week later was de aansluiting al gemaakt. Verder zijn alle medewerkers die tot nu toe over de vloer zijn gekomen zeer vriendelijk!
Zeer prettig om mee samen te werken! Vakkundige mensen.
Prettige partij om zaken mee te doen. Kundige medewerkers én vriendelijk! Verrichten voor ons zowel zakelijk als particulier werkzaamheden en we zijn al jaren tevreden klant.
Bekend als sociaal en godd bedrijf net veel vakkennis.
Maak geen gebruik van dit bedrijf wanneer u weet wat u wilt. Installatiebedrijf Slief Loenen doet wat het zelf wil, zal daarin zijn best doen zichzelf zo rijk mogelijk te maken en luistert slecht naar de wensen van hun klant. Wat niet wil zeggen dat ze kwalitatief geen goed werk leveren, want dat is prima. Huur Slief in wanneer u zelf geen idee heeft hoe installatiewerk moet, u teveel geld over heeft en u alles wat een installateur u verteld zonder pardon slikt.
Fijn bedrijf, goed advies ontvangen en prima werk geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid