facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Pot Slochteren B.V.

Installatiebedrijf Pot Slochteren B.V.
Adres: Hoofdweg 83-87, 9621 AD Slochteren, Nederland
Telefoonnummer: 0598 421 495
Staat: Groningen
District: Midden-Groningen
Stad: Slochteren
Route: Hoofdweg
Huisnummer: 83-87
Postcode: 9621 AD


Openingstijden

maandag: 07:30–17:00
dinsdag: 07:30–17:00
woensdag: 07:30–17:00
donderdag: 07:30–17:00
vrijdag: 07:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Rekening van CV onderhoud, gewoon regulier onderhoud niets bijzonders, juli 2022 €86,- nu oktober 2023 €166,00 bijna 100% duurder!!!
Via destijds aannemer, die de nam schade herstelde aan onze woning Pot ingeschakeld om een gasleidingmeter aan te passen. Ansich gind dit prima, maar de vrouw die was zwanger en opperde een gaslucht, na contact te hebben gezocht is een medewerker terug geweest en kon niets vinden.nnAffijn we dachten wellicht ligt het aan de zwangerschapskwalen. Ondertussen heb ik in de garage nog laswerkzaamheden verricht. Op 31december werd door mij ook een gaslucht geroken en hebben maar op 2 januari met enexis gebeld.nnDoordat medewerker de buis destijds zo heeft gebogen is onder in de vloer de gasleiding gescheurd, hierdoor kon enexis een gedeelte van de oprit er uit halen en de kapotte buis vervangen. Nadien gaf Pot geen gehoor met excuus, of de aannemer heeft Pot niet geïnformeerd. Voor mij zal ik dit bedrijf dan ook NOOOOOIT meer benaderen
Slechte ervaring gehad. Veel achter de werkzaamheden aan moeten bellen, veel materialen verkeerd geleverd en zelfs de datapunten werden omgekeerd en niet werkend in de centraaldozen gemonteerd. Uiteindelijk veel zelf gedaan omdat Pot gewoon niet levert. Door een verkeerde inschatting tijdens het offerteproces zelfs nog geconfronteerd met een meerprijs bovenop de factuur. De kleine korting die ik uiteindelijk nog heb gekregen op de offerte prijs voor het zelf uitvoeren van werk weegt niet op tegen de ergernis en de tijd die ik zelf heb moeten spenderen. Kortom, ik raad dit bedrijf niet aan!
Gebarsten leiding met hoop ellende boven in de badkamer. Heb Pot gebeld en die hebben ondanks alle drukte een prima monteur gestuurd, tussen hun planning door. Die heeft de ellende perfect verholpen. Jammer dat Ik geen 6 sterren kan geven !!!
Installatiewerk van nieuw toilet en keuken laten uitvoeren. Zeer tevreden over de uitvoering. Verschillende medewerkers over de vloer gehad die netjes werken, meedenken en advies geven. Alles volgens afspraak en planning uitgevoerd. Ook geen verrassingen bij de financiële afwikkeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid