facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Pot Slochteren B.V.

Installatiebedrijf Pot Slochteren B.V.

Info

Installatiebedrijf Pot Slochteren is als totaalinstallateur werkzaam in de provincie Groningen.

Adres: Hoofdweg 87, 9621 AD Slochteren (gemeente)
Telefoonnummer: 0598-421495
Stad: Slochteren
Route: Hoofdweg 87
Postcode: 9621 AD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Reint Pot Siddeburen, Installatiebedrijf Siddeburen, Installatiebedrijf Hoogezand, Installatiebedrijf provincie Groningen
Recensies
Via destijds aannemer, die de nam schade herstelde aan onze woning Pot ingeschakeld om een gasleidingmeter aan te passen. Ansich gind dit prima, maar de vrouw die was zwanger en opperde een gaslucht, na contact te hebben gezocht is een medewerker terug geweest en kon niets vinden. Affijn we dachten wellicht ligt het aan de zwangerschapskwalen. Ondertussen heb ik in de garage nog laswerkzaamheden verricht. Op 31december werd door mij ook een gaslucht geroken en hebben maar op 2 januari met enexis gebeld. Doordat medewerker de buis destijds zo heeft gebogen is onder in de vloer de gasleiding gescheurd, hierdoor kon enexis een gedeelte van de oprit er uit halen en de kapotte buis vervangen. Nadien gaf Pot geen gehoor met excuus, of de aannemer heeft Pot niet geïnformeerd. Voor mij zal ik dit bedrijf dan ook NOOOOOIT meer benaderen
Gebarsten leiding met hoop ellende boven in de badkamer. Heb Pot gebeld en die hebben ondanks alle drukte een prima monteur gestuurd, tussen hun planning door. Die heeft de ellende perfect verholpen. Jammer dat Ik geen 6 sterren kan geven !!!
Slechte ervaring gehad. Veel achter de werkzaamheden aan moeten bellen, veel materialen verkeerd geleverd en zelfs de datapunten werden omgekeerd en niet werkend in de centraaldozen gemonteerd. Uiteindelijk veel zelf gedaan omdat Pot gewoon niet levert. Door een verkeerde inschatting tijdens het offerteproces zelfs nog geconfronteerd met een meerprijs bovenop de factuur. De kleine korting die ik uiteindelijk nog heb gekregen op de offerte prijs voor het zelf uitvoeren van werk weegt niet op tegen de ergernis en de tijd die ik zelf heb moeten spenderen. Kortom, ik raad dit bedrijf niet aan!
Installatiewerk van nieuw toilet en keuken laten uitvoeren. Zeer tevreden over de uitvoering. Verschillende medewerkers over de vloer gehad die netjes werken, meedenken en advies geven. Alles volgens afspraak en planning uitgevoerd. Ook geen verrassingen bij de financiële afwikkeling.
Enorm goed geholpen door dit bedrijf. Hebben hetgeen gemaakt wat kapot was, hebben uitgebreid uitgelegd waar het probleem precies lag en waren meedenkend. Erg tevreden!
Zeer net en goed bedrijf. Dacht met ons mee en gaf adviezen hoe we het nog beter konden doen. We gingen verbouwen en zij hebben al het elektra en verwarming op hun genomen wat naar zeer goede tevredenheid is uitgevoerd. We kunnen nu Dank zij hun zeggen dat ons huis nu veilig is gemoderniseerd en daar zijn we ze dankbaar voor.
Slecht bedrijf ... totaal niet zakelijk .. kundig enzzz En prijzen die veel te hoog zijn ..
Kwaliteit van het werk: goed Klantcontact: moeizaam Prijsniveau: zeer hoog
Jammer dat de winkel niet meer in functie is
Ze verlenen uitstekende service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid