facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Peters Didam

Installatiebedrijf Peters Didam

Info

Installatiebedrijf Peters Didam, een vertrouwde partner voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Geschiedenis

Installatiebedrijf Peters Didam is uw totaal Installateur voor al uw installatiewerken, no-nonsens techniek voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en service. Het team van Peters installatietechniek bestaat uit deskundige medewerkers die elke dag voor u klaar staan. Wij streven er naar om kwalitatief goede merken te gebruiken waarbij wij een hoge service bieden voor een markt conforme prijs.

Wat mag u van Installatiebedrijf Peters Didam verwachten:

* Zeer ruime ervaring in de installatietechniek.
* 24 uur per dag bereikbaar met buiten kantooruren een eigen storingsdienst.
* Eerlijk advies op maat van uw wensen.

Installatiebedrijf Peters Didam is een dienstverlenend bedrijf waarbij de klant centraal staat. Een goede service staat dan ook hoog in het vaandel. Dagelijks staan hoog gekwalificeerde mensen met raad en daad voor u klaar.
Als totaalinstallateur bieden wij u een breed aanbod aan werkzaamheden bij bedrijf. Wij staan garant voor een gedegen advies, uitvoering, service en betrouwbaarheid. Ongeacht de grootte van het project of opdracht. Wij hebben een uitstekende serviceafdeling en verzorgen het onderhoud aan verwarmings- beveiligings- en elektrotechnische installaties.

Adres: Aalsbergen 3, 6942 SE Didam
Telefoonnummer: 0316 221877
Stad: Didam
Route: Aalsbergen 3
Postcode: 6942 SE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Peters Installatietechniek, Peters Installatietechniek vacatures, Peters Installatietechniek Zevenaar, Peters Installatietechniek Renkum, Installatiebedrijf Zevenaar, Installatiebedrijf Didam, SDI Renkum, Installatiebedrijf Winterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Montageland BV Montageland BV 68 meter Montageland is een bedrijf gespecialiseerd in de montage van vloerverwarming en PV zo...
Sterk Installatiewerk Sterk Installatiewerk 2 km Wij zijn een installatiebedrijf op het werkgebied van technische installaties voor pa...
S&K Dienstverlening S&K Dienstverlening 2 km S&K Dienstverlening voor al uw elektrische installaties en renovaties, leggen van lam...
Recensies
Offerte aangevraagd om cv-ketel te vervangen. Na ontvangst van de offerte heb ik besloten om het daarbij te houden. Zij bedonderen mensen met de prijs.
Nieuwbouwhuis gekocht met installatiewerk door Peters. We kregen de sleutels maar de ketel verloor vanaf dag 1 telkens druk. Bleek te komen door een lekkage t.p.v. een koppelstuk in de cementdekvloer. De lekkage werd steeds meer zichtbaar in de woonkamer en een deel van het spackplafond kwam op een gegeven moment zelfs naar beneden. Peters was aan het begin behulpzaam, ze waren bereikbaar en wilden de lekkage verhelpen. Ze zijn vaak langs geweest en hebben lekdetectie ingeschakeld, de vloer uitgebikt en na een half jaar uiteindelijk de lekkage verholpen. Maar de schadeafwikkeling was een drama. We hebben meer dan een jaar met een kapot plafond en een groot gat in de vloer gezeten en daardoor niet van ons mooie nieuwe huis kunnen genieten. Peters nam geen verantwoordelijkheid en we hebben na een jaar met behulp van een jurist de schade pas vergoed gekregen. Vervelende teleurstellende situatie is een understatement.
Zeer agressieve manier van benaderen van klanten door ‘zichzelf uit te nodigen’ voor een onderhoudsbeurt aan de ketel. In die brief zeggen ze niks over kosten, terwijl die er wel zijn. Er wordt zelfs al een datum en tijd genoemd. Lijkt een beetje op klanten in de maling nemen, en dat is zeer kwalijk.
Ik belde ivm kapotte Boiler en desondanks dat ook zij het ergdruk hebben. Zijn ze toch gekomen. Dus ze laten iemand niet in de kou zitten
Wat gezocht maar niet gevonden.
Ik had een vaste baan en ben overgestapt naar peters dit had ik veel eerder moeten doen een super goede werkgever ik ga nu weer met veel plezier naar mijn werk!!
Beetje uitkijken op de weg met die busjes van jullie. Lopen te duwen met 140. Terwijl je maar 130 mag. Ook geen gebruik van knipperlichten.
Ik kreeg meermaals geen reactie op het invullen van het contactformulier op de website. Nadat ik dit heb aangegeven is er netjes contact met mij opgenomen en zijn excuses aangeboden. Dat wordt gewaardeerd!
Fijne chauffeurs in hun busjes. Invoegen zonder te kijken.
Prachtig en professioneel bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid