facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Paul Regeer

Installatiebedrijf Paul Regeer

Info

Wij zijn dé installateur en loodgieter op het gebied van sanitair, centrale verwarming, cv-ketels, elektra, ventilatie en dak-, lood- en zinkwerk.



"Installatiebedrijf Paul Regeer uit Zutphen is de allround installateur voor sanitair, verwarming, dakbedekking, elektra en ventilatie."
Adres:
Telefoonnummer: 06-47474778
Stad: Zutphen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coenders Installatietechniek Coenders Installatietechniek 605 meter Helaas deel ik dezelfde ervaring. Zeer forse nota, monteur die half uur weg is om ond...
Wichink Kruit Duurzame cv systemen Wichink Kruit Duurzame cv systemen 4 km Wichink Kruit Duurzame cv systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kr...
Recensies
Mijn Badkamer en wc laten vernieuwe door Paul. het is super mooi geworden. komt altijd netjes zijn afspraken na. alles in overleg. super ervaring. een echte vakman.
Installatiebedrijf Paul Regeer heeft uitstekend werk in ons huis verricht. Onze badkamer en het toilet beneden waren aan een complete vernieuwing toe. Eerst zijn ze langs geweest om onze wensen te bespreken en onze vragen te beantwoorden en om te bevestigen of onze wensen uit te voeren waren. Ze hebben ons uitgelegd hoe een en ander zou gaan gebeuren. Voor ze aan de klus begonnen hebben ze eerst beschermingsmateriaal aangebracht om schade/vlekken te voorkomen. Zij hebben het werk goed en schoon uitgevoerd en waren punctueel en discreet. Na 2 weken was de badkamer klaar en 3 dagen was ook het toilet gedaan. Wij zijn er erg blij mee. We zullen bij een volgende klus zeker weer contact met Paul opnemen!
Na positieve ervaring in verleden, badkamer vernieuwd, Paul Regeer wederom benaderd voor installatie badkamer en toilet in onze nieuwbouw woning. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.Badkamer en toilet zitten er super strak in!! Wij zullen Paul altijd aanbevelen!!
Installatiebedrijf Paul Regeer heeft bij ons een prachtige Badkamer gemaakt en een keurig een CV installatie aangepast. Regeer hanteert een kwaliteitstandaard waar menig installatie- of bouwbedrijf een voorbeeld aan kan nemen. Onder het motto "maak bij je klant werk zoals je het zelf thuis ook zou wensen" heeft Regeer al meerdere malen ons verwachtingspatroon overtroffen !
Ik vind het wel erg vervelend dat er mensen zijn die een recensie zetten die ik helemaal niet ken!! Heb nog nooit een badkamer geïnstalleerd bij Sabien Ternaar of Chris Duursma. Raar raar.....Gelukkig heb ik in 10 jaar als Erkend Installatiebedrijf deze klachten nog nooit gehad!
Onze badkamer is een grote ramp! Kapotte tegels,lekke leidingen, afvoeren die niet afvoeren en voegen die barsten. EEN RAMP! Sabien
Een grote prutser!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid