facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatiebedrijf Heuvelland

Installatiebedrijf Heuvelland

Info

Installatiebedrijf op het gebied van centrale verwarming en loodgieterswerkzaamheden.
Tevens service- en onderhoudsabonnementen voor uw cv-ketel.

Geschiedenis

Installatiebedrijf Heuvelland is de beste keus wanneer u op zoek bent naar een loodgieter of een deskundig installateur van verwarming en/of sanitair. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van CV-installaties, badkamers en ander sanitair.



"Wilt u net lekker gaan douchen maar blijft het water koud of worden de radiatoren niet goed warm? Ervaart u hinder van tikkende geluiden of valt de energierekening opeens een stuk hoger uit? Voor al deze problemen heeft Installatiebedrijf Heuvelland een passende, doordachte oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunt u rekenen op een optimaal warmtecomfort in combinatie met maximale energiebesparing. Een cv-ketel moet gewoon 24/7 goed werken zonder dat u daar omkijken naar heeft, en daar zorgen wij als deskundig installateur als geen ander voor!"
Adres: Steenoven 5A, 3911 TX Rhenen
Telefoonnummer: (0343) 42 10 66
Stad: Rhenen
Route: Steenoven 5A
Postcode: 3911 TX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Cv-ketel onderhoud Rhenen, Warmtepomp Rhenen, Kerkhof Rhenen, Vloerverwarming Rhenen, Cv-ketel onderhoud Driebergen, Airco Rhenen, Zonnepanelen Rhenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KARWEI Rhenen KARWEI Rhenen 130 meter Mooie bouwmarkt tussen Rhenen en Elst. Ik heb het hier nooit druk druk gezien. En er ...
QPaints QPaints 392 meter Goede service en top kwaliteit verf!
Marco Steenbergen Dienstverlening Marco Steenbergen Dienstverlening 3 km Handig,snel en precies,deze vakman klaart de klus!Zeer blij met het eindresultaat.
Wiesenekker badkamerconcepten Wiesenekker badkamerconcepten 3 km Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Recensies
Vakmanschap. Dat is wat er geleverd wordt door Installatiebedrijf Heuvelland. Uitgebreid advies - zo komen bij je thuis! - en plezierige werknemers over de vloer bij de installatie. Fijn dat meedenken met de klant! We hadden een pittige uitdaging voor ze, en die hebben ze aangenomen. Resultaat een mooie compacte installatie, en de wasmachine kon blijven!
Keurig bedrijf, werkt volgens afspraken. Niet de goedkoopste, maar zeer kundige mannen en deskundig advies! Prettige technische heren, die met je meedenken en goed advies geven.
Wijkvereniging "KrommeRijn" heeft Installatiebedrijf Heuvelland aangeraden. Adviseur die langs kwam gaf al vertrouwen. Offerte zag er goed uit; besloten het zo te laten uitvoeren. Spullen zijn onlangs geïnstalleerd door nette en vakbekwame monteur. Heb een goede indruk van het bedrijf gekregen.
Helaas geen warm water opeens....help, koud water douchen is niet zo fijn. Gebeld naar Heuvelland, waar we al heel veel jaren gebruik van maken voor onze cv. Ze konden gelukkig dezelfde dag terecht en konden het probleem snel en accuraat verhelpen. Super bedankt maar weer voor deze keer.
Fijn installatiebedrijf voor zowel het plaatsen als het jaarlijks onderhoud van een CV. Klein bedrijf met steengoede en eerlijke specialisten.
Prima installateur, jaren onderhoudsabonnement gehad voor cv-ketel, stonden altijd meteen op de stoep, met goede en vakkundige service. Nu verhuisd, dus op zoek naar een in de buurt.
Altijd prettig contact voor afspraken en met de monteurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid