facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatie Service Merkies

Installatie Service Merkies

Info

Voor al uw loodgieters werk en dakwerk

Adres: Leeuwenstraat 25, 6871BW Renkum
Telefoonnummer: +31 6 18669946
Stad: Renkum
Route: Leeuwenstraat 25
Postcode: 6871BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oud Renkum in beeld Oud Renkum in beeld 494 meter Beelden, foto's en kaarten van hoe Renkum ooit was. Voor foto's van personen, sigaren...
Woninginrichting Krechting Woninginrichting Krechting 506 meter Wij zijn geweldig voorgelicht betreft nieuwe matrassen. Ik had al wat voorwerk gedaan...
Recensies
Nieuwe cv ketel en hybride warmtepomp laten plaatsen. Goed advies en goede service, vriendelijk personeel en werken proffesioneel en netjes.
Warmtepomp aangeschaft, levering en installatie keurig volgens afspraak. Ziet er allemaal netjes en verzorgd uit. Top!
Supersnelle service van Peters Installatietechniek. Bij mijn moeder lekte de kraan van de wasmachine en moest vervangen worden. Doordat deze bijna verborgen achter de boiler zit, was er moeilijk bij te komen. Voor de monteurs van Peters geen probleem. Binnen no time waren zij ter plekke en was het klusje gefixt. Mijn moeder kan weer zorgeloos haar wasjes draaien!
Prima bedrijf met professioneel personeel. Kwamen zelf met alternatieve plek voor plaatsen Alpha Innotec warmtepomp. Prijs en kwaliteit zijn prima in orde.
Aardige man, maar SDI vraagt wel geld voor het opmaken van een offerte. Hier aan tafel zitten, thee drinken en bellen met de baas om te vragen hoeveel een nieuwe installatie kost, kost meer dan 40 euro. Bovendien is SDI in vergelijking tot andere installateurs een stuk duurder. 700 Euro om een courante cv installatie te monteren dus los van de aanschaf van het toestel is erg prijzig.
Goed en prima werk. Goede service. Aardige mensen en wordt prettig te woord gestaan. Dit soort persoonlijke bedrijven zijn er niet veel meer van.
Snelle reactie en service. Top!
Goed bedrijf en kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel
Goede service en doen waar ze goed in zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid