facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatie Bureau Kon

Installatie Bureau Kon

Info

Wij zijn een klein bedrijf met zeer ruime ervaring op het gebied van installatie-werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Bij ons vindt u de kennis en know-how betreffende alle zaken aangaande dakbedekkingen, sanitair, cv-installaties etc. Onze erv

Geschiedenis

Wij zijn een Installatie bedrijf die u alles kunnen bieden op het gebied van Installaties in en om het huis en of werkplek. Wij kunnen u alles bieden, van een heerlijk klimaat in huis tot een totaal nieuwe Installatie in een bestaande of nieuwbouw woning.
Of het om vloerverwarming gaat het installeren van een nieuw CV systeem, u dak voorzien van een nieuwe zinken dakgoot of het renoveren of plaatsen van sanitair wij kunnen u alles bieden.
Ook grote verbouwingen of een casco huis voorzien van Installaties wij zijn in alles op installatie gebied specialist. Dit door ons personeel die op een ieder zijn gebied vak specialist is.

Wat wij tevens ook kunnen bieden is advies op gebied van een levensbestendige woning.
Wilt u langer thuis blijven wonen maar moeten er aanpassingen in de woning komen dan kunnen wij u adviseren. Wij kunnen de aanpassingen ook aanbieden met de installatie ervan door een vak specialist. Mocht u info willen kunt u altijd bellen.

Wij bieden u nog wat extra's aan.

Wij leveren houtkachels van alle formaten, uiterlijk en vermogen, wij leveren ook de rookgas kanalen dubbelwandig of enkel. Wij kunnen u het totaal plaatje bieden om alles voor u te installeren.

Wij zijn dealer van de Floww de waterkoker en gekoeld water in 1 kraan met een gebruiksvriendelijke manier van werken, hij is tevens ook veilig voor onze kinderen, voor meer info kunt u kijken op onze website.

Mocht u interesse hebben in 1 van onze producten kunt u deze komen bekijken in onze showroom op afspraak.



"Wij zijn een klein bedrijf met ruime ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor zaken zoals het onderhouden en installeren van cv-installaties, aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zinkwerken plaatsen, repareren of vervangen, het installeren en onderhouden van al uw sanitair, aanleggen van allerlei soorten elektra, het aanleggen van alle soorten alternatieve energie, en wij hebben een uitgebreid magazijn waar u terecht kunt voor al uw materialen om zelf aan de slag te kunnen. Hebben wij iets niet op voorraad kunnen wij dat direct voor u bestellen."
Adres: Sluisweg 2c, 3371EV Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184-633850
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Sluisweg 2c
Postcode: 3371EV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Duurzame installaties, De Groot Hardinxveld, Loodgieter Hardinxveld, De Groot installatiebedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Hoften Installatietechniek BV Van Hoften Installatietechniek BV 2 km Wacht al meer dan een maand op een kraan knop die de monteur zelf uit zijn handen hee...
Strijker Installatietechniek Strijker Installatietechniek 4 km Super bedrijf !!
Recensies
Vreselijk opgelicht door dit bedrijf! Van te voren hebben we gevraagd wat dit ging kosten hij zei tegen ons €25 voorrijdkosten en €82 per uur in verband met avondtarief. Wij gingen hier mee akkoord en hij zou voor ons een monteur benaderen. Wij wisten niet of deze wel kwam en opeens stond die voor de deur om 20:17 om precies te zijn. Uiteindelijk ging hij aan de gang vulde onze CV moesten we hem zelf aanzetten want dat kreeg die niet voor elkaar en reed hij om exact 21:14 weg dus nog geen uur. Maar prima wij zijn niet moeilijk over 3 minuten. Toen wij de factuur kregen stond hier 2 uur op en de voorrijdkosten. En bleek het €82,50 per uur te zijn nou die €0,50 is ook tot daaraan toe maar het is ook nog exclusief btw en een uur extra voor het reizen van de monteur. Toch zwaar belachelijk! En wij hebben duidelijk van te voren gevraagd wat de kosten zijn! Nu een factuur van €229,90 voor alleen het vullen van een CV ketel met eigen water snap ik ook logish en hem vervolgens nog zelf aan moeten zetten ook. Beetje duur denk ik en belachelijk dat hij zijn afspraak niet nakomt als je hierover contact opneemt gaat hij dreigen juridische stappen te zetten. Advies niet aan te raden dus!
Ik heb stage gelopen bij KON. Dat was leuk en gezellig. Ik heb veel geleerd. Verder doen ze ook hun best om het de klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken
een zeer slechte ervaring helaas, maken offerte en daarna komt er een meerprijs van ruim 60% bij werkelijk ongelofelijk, en ja dat bellen ze dan nog even door ook. Onze ervaring waardeloos bedrijf ! maak eens juiste offerte en neem de moeite eens om bij klanten langs te gaan. Maar niet mensen met een meerprijs van 60% opzadelen. Voor ons een dikke onvoldoende en nooit meer. Oja... de baas van KON heeft zelf even contact opgenomen, en ging kijken waar de fout bij hun zat... Zou vorige week nog terug bellen, EN OOK DIT NATUURLIJK WEER NIET GEBEURD. WAARDELOOS BEDRIJF.
Na een storingsmelding in het weekend stond er binnen een uur een monteur op de stoep voor een snelle tijdelijke reparatie van onze al 20 jaar oude CV ketel. Een week later is er nu naar grote tevredenheid een nieuwe CV ketel en thermostaat geïnstalleerd. Compliment voor de vriendelijke en kundige monteur!
KON heeft bij ons een flexibele pijp geplaatst in een bestaand rookkanaal. Van eerste belletje tot afhandeling keurig in orde: net werk, goede communicatie, prettige ervaring. Bedankt!
Fijn bedrijf. Komen na werktijd ook nog even langs om je uit de brand te helpen. Communicatie duidelijk en vriendelijk
Kon installatie bureau is een top bedrijf zorgt goed voor alles en elkaar de veiligheid nemen ze serieus en doen alles met top kwaliteit ik heb zelf stage gelopen en vond het super tof niks om over te klagen
Wij hebben enige weken geleden een houtkachel gekocht en deze is vorige week geplaatst door installatiebedrijf Kon. Ondanks dat dit een lastige klus was, waar niets standaard was is alles perfect gelopen. Alles is netjes afgeplakt en na 3 dagen kon de kachel aan waar we nu iedere dag van genieten.
Te veel uren berekent 5,5 dagen voor CV ophangen en 5 radiatoren???? die aanwijsbaar niet zijn gemaakt, materiaalkosten zijn buitensporig en meer materiaal gerekend dan gebruikt, uurtarief buitensporig! Van tevoren gemaakte inschatting door eigenaar gingen ze met 260% overheen. Geen woorden voor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid