facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Installatie Beheer Oldambt

Installatie Beheer Oldambt
Adres: M.J. van Olmstraat 31, 9672AE Winschoten
Telefoonnummer: 0643111692
Stad: Winschoten
Route: M.J. van Olmstraat 31
Postcode: 9672AE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Eerst hadden ze het verkeerde onderdeel opgestuurd. Kan gebeuren, daarna hebben ze het juiste onderdeel opgestuurd maar deze was defect. Alles terug gestuurd, hebben ze het defecte onderdeel aan elkaar gekit en terug naar mij opgestuurd. Gebruikte onderdelen verkopen prima, maar zorg dan dat ze wel in orde zijn.
Gisteren Onderdeel besteld. Vandaag in huis.
Vertaald door Google zeer slechte winkelervaring. na de aankoop van een kaart heb ik geen enkel contact ontvangen voor technische assistentie. na vele dagen besloot ik het product op mijn kosten te retourneren. pas toen gaven ze me een excuus om de terugbetaling te vermijden. Ik raad je aan heel voorzichtig te zijn bij het betalen met creditcards, ze zullen zeker een excuus vinden om de betaling niet terug te betalen. bovendien zijn ze niet eens commercieel concurrerend. Om ontwijkt te worden!!! Origineel esperienza di acquisto molto negativa. dopo l'acquisto di una scheda non ho ricevuto nessun contatto per l'assistenza tecnica. dopo molti giorni ho deciso di rendere il prodotto a mie spese. solo allora mi hanno fornito una scusa per evitare il rimborso. consiglio di stare molto attenti nel pagare con carte di credito, di sicuro troveranno la scusa per non restituire il pagamento. oltretutto non risultano neppure competitivi commercialmente. Da evitare!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid