facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inspiration Point

Inspiration Point
"Inspiration Point offers a unique dining experience with live entertainment during a four hour extravaganza that includes, song, dance, acrobatics and cabaret. Audience participation is requested but not demanded. During the matinées children are welcome but the evening performances are aimed at adults. A fun night out for all!"
Adres: Maastrichterweg 13-17, 5554GE Valkenswaard
Telefoonnummer: +31 40 211 0679
Stad: Valkenswaard
Route: Maastrichterweg 13-17
Postcode: 5554GE


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: inspiration point prijzen, inspiration point review, inspiration point menukaart, inspiration point facebook, inspiration point foto's, inspiration point 2017, inspiration point reserveren, inspiration point kerst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hofnar De Hofnar 230 meter
Theater De Hofnar Theater De Hofnar 230 meter Goed geregeld mbt corona. En toch nog heel gezellig!
Recensies
Super ontvangst en een erge mooie en gezellige show. Het het eten is heerlijk en de artiesten zij GEWELDIG! Ben al heel vaak geweest en krijg er nooit genoeg van!
Gister jubileum van Hamers metaal Tilburg hier gevierd . En hoe gezellig hebben het hier gehad. Het was geweldig een groot feest. Het eten was heerlijk. Het vermaak subliem. Drinken in overvloed. Complimenten voor de mensen die daar werken, in welke vorm dan ook. Het liep als een geoliede maschine Dikke applaus van onze kant nogmaals. Het was een avond om nooit meer te vergeten.
Mijn vriendin en ik bezochten als onderdeel van een personeelsfeestje Inspiration Point Valkenswaard en ik kan eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast ben door vrijwel elk aspect van de ervaring. Als toch wat introvertere mensen wisten we niet of dit uitje echt iets voor ons zou zijn, maar de enorme gastvrijheid, het heerlijke eten ook voor vegetariërs was het echt top! en als kers op de taart de geweldige interactieve voorstelling zorgden ervoor dat ook wij een super avond hadden. Het hele personeel, van performers tot bediening en de keuken, is ontzettend attent en getalenteerd. Met vermakelijk theater, leuke muziek, mooie dans/acrobatiek en een flinke dosis Brabantse humor rondom je diner zorgen deze mensen voor een bijzonder leuke ervaring die ik iedereen absoluut kan aanbevelen!
Een geweldige belevenis, ik kom er al ongeveer 30 jaar en 1 keer per jaar zekers, eten en drinken al'a volonte ,maar beste van al geweldige sfeer en vol mooie en gezellige muziek verpakt al heel veel jaren in een geweldige show. Het ene jaar ga je met het vliegtuig mee,het andere jaar sta je in een bijzonder sprookjesbos,dan in de oertijd het is steeds een muzikale beleving met show dans en acrobatiek . Een kaartje staat garant voor een geweldige avond. De sfeer is gemoedelijk en familiair. Een familiebedrijf waar ze en we allemaal als gast geweldig trots op mogen zijn. liefs nens
Als je hier eenmaal bent geweest, kom je zeker terug. De show, de zang, de entourage, het eten en drinken is gewoon fantastisch, zeer professioneel en toch ook weer heel amicaal! Ze doen er werkelijk alles aan jou een geweldige avond te bezorgen. Tot gauw weer! X Uitgave was hoger ivm Oud en Nieuw voorstelling/feest.
Ik ben absoluut geen fan van theater en zag er best wel op dat ik meegesleurd werd maar wat was het vet! Echt leuke humor, goede muziek, goed eten en een top sfeer. Al het personeel was enorm betrokken en zorgde voor veel levendigheid! Het buffet zou iets meer vegetarische opties mogen hebben maar ik heb geen honger hoeven hebben! 100% zeker dat ik nog eens terug kom!
Als je een top avond wilt moet je hier zijn. Je wordt rijkelijk bediend met drank en eten. Het personeel en acteurs hebben echt hart voor hun vak. En mensen die klagen over soms schunnige grappen kunnen beter naar het Rijksmuseum gaan.
Geweldig gave dinnershow avond gehad in bruiloft stijl. Soms lastig te volgen ivm kwebbeld publiek maar eten was heerlijk, drankjes kwamen snel en vrolijk personeel. Ik zou nog eens gaan maar een tafel dichter bij t podium boeken om t verhaal beter te volgenEten: 4/5
Zo leuk en gezellig, eten erg goed en je hoeft niet op je drankje te wachten. Super leuke show. Kindvriendelijkheid: Kinderen niet welkom Parkeren: Aan de overkant een groot plein
Wat een geweldige ervaring. Super veelzijdig, gezellig en mooi. Ook het eten niets over te klagen, gewoon top. Wat een leuke lieve mensen. Ik wens deze groep het allerbeste en we zijn er de volgende show weer bij. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Inspiration Point met het openbaar vervoer


Valkenswaard, Markt 200 meter
256
257
276
277
317
318
Valkenswaard, Markt 220 meter
256
257
276
277
317
318
Valkenswaard, Dommelseweg 240 meter
317
Valkenswaard, Dommelseweg 270 meter
317

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid