facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inspiratie Inc.

Inspiratie Inc.

Info

Inspiratie Inc. (Inc. van inclusie en van In Nederlandse Communities) richt zich op iedereen die een actieve plek in de samenleving zoekt.

Geschiedenis

We are an NGO called: Inspiratie Inc. (Inc. of inclusion in Dutch communities) . We empower people, who wish to actively participate in society. We develop new concepts of social enterprise via community art. www.inspiratie-inc.nl

Inspiratie Inc. (Inc. van inclusie en van In Nederlandse Communities) richt zich op iedereen die een actieve plek in de samenleving zoekt. Wij ontwikkelen nieuwe vormen voor sociaal ondernemerschap door middel van community art.
Stichting Inspiratie Inc. ontwikkelt creatieve nieuwe vormen voor sociaal ondernemerschap, participatie en co-operatie, en de kracht van diversiteit. Inspiratie Inc. richt zich op iedereen, die een actieve plek in de samenleving zoekt; kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, met verschillende achtergronden, cultuur, religie, en sociale status. Ons doel is om nieuwe vormen te vinden, waarin iedereen kan deelnemen en positief bijdraagt. Wij inspireren en activeren, om gezamenlijk plekken te creëren, die als een nieuw thuis voelen. Wij doorbreken eenzaamheid en spreken mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en talent door middel van community art projecten. De methodieken die wij daarbij gebruiken zijn ontwikkeld in samenwerking met mensen uit de hele wereld; geënt op praktijkervaringen met vluchtelingen, zelforganisaties, kunstorganisaties, buurtinitiatieven, organisaties en bedrijven. Wij werken inclusief en gelijkwaardig. Iedereen is welkom en niemand wordt buitengesloten. Inspiratie Inc. werkt resultaat gericht en bottom-up. De projecten van Inspiratie Inc. hebben een positief effect op de manier waarop mensen elkaar kennen; de creatieve aanpak bevordert de sociale cohesie en gelijke kansen, en biedt tegelijkertijd houvast en steun. Wij verschillen meer van elkaar dan we denken. Die verschillen maken ons sterk. Wanneer iedereen in staat zou zijn om het eigen talent te benutten, dan is geen enkele uitdaging te groot.
Inspiratie Inc. werkt in samen met anderen toe naar een wereld waarin dit de nieuwe norm mag zijn.

Adres: Odeonstraat 580, 1325 AL Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0365258775
Stad: Almere-Stad
Route: Odeonstraat 580
Postcode: 1325 AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis van Vrede Huis van Vrede 1 km De naam zegt het al
Rotary Club Almere New Town Rotary Club Almere New Town 4 km Doen veel goeds voor de Almeerse gemeenschap
Recensies
Ja, hier ben ik vaak. Gewoon voor de mens achter de vluchteling.
Unieke ontmoetingsplaats voor nieuwe Nederlanders. Maar wordt te weinig gebruik van gemaakt
<span dir="ltr
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid