facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inside beauty, voor jouw natuurlijke schoonheid

Inside beauty, voor jouw natuurlijke schoonheid

Info

Jouw huid is in vaardige handen. Behandelingen en 100% natuurlijke huidverzorging op maat voor een stralende gezonde mooie huid.

Geschiedenis

Inside Beauty geeft jou informatie over producten, behandelingen en artikelen die bijdragen aan jouw natuurlijke schoonheid !
Inside beauty is gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica, natuurlijke huidverjongingsmethodes en huidprobleembehandelingen zoals acne of couperose.



"Schoonheidssalon Inside Beauty, de groene schoonheidssalon van Purmerend. Danielle is al ruim 25 jaar specialiste in natuurlijke cosmetica. Voor huidbehandelingen, huidverjonging en acne behandelingen. Met de 100% natuurlijke SPA aromatherapie producten je huid gezond en stralend maken."
Adres: origamistraat 2, 1448DN Purmerend
Telefoonnummer: 0642243130
Stad: Purmerend
Route: origamistraat 2
Postcode: 1448DN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 15:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Sproetenbus purmerend afspraak maken, Ontspanningsbehandeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk SouplessePlus Massagepraktijk SouplessePlus 2 km Ontzettend vriendelijke masseuse. De massage was enorm fijn en erg ontspannend. De pr...
Schoonheidssalon anja Schoonheidssalon anja 2 km goede zaal fijn personeel
Recensies
Wat een geweldige salon! De persoonlijke aandacht, het meedenken en de behandeling is geweldig! Zelden kom je nog iemand tegen die je zo in de watten legt en kwaliteit evenals kwantiteit beide zeer belangrijk vindt. Een echte aanrader!
Geweldige schoonheidsspecialiste! Ga altijd met een goed gevoel weer naar huis.
Het is altijd weer fijn om een schoonheidsbehandeling te krijgen van Danielle. Je loop met een zen gevoel de deur weer uit. En mijn gezicht ziet er weer stralend en opgepept uit na een bindweefselmassage. Echt een aanrader!
Super fijn geholpen. Huid voelde weer heerlijk. De producten zijn allemaal op natuurlijke basis. Kreeg ook goed advies mee.
Altijd weer heerlijk om heen te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid