facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inside Africa

Inside Africa

Info

Esther van Inside Africa organiseert reizen in kleine groepjes door Zuidelijk Afrika. Persoonlijke ontwikkeling, verbinding en cultuur staan centraal.



"Moderne ruime Beauty Salon in het centrum van Roden. Wij verzorgen complete bruidsstyling haar en make up, visagie make up en make up advies, massages klassiek en wellness en nagelstyling gellak met CND Shellac"
Adres: Wethouder Deodatusplantsoen 35, 9301BV Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0640860007
ln.acirfa-edisni@rehtse
Stad: Roden
Route: Wethouder Deodatusplantsoen 35
Postcode: 9301BV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reisbureau Jansma Reisbureau Jansma 589 meter Prima geholpen..mooie reis geboekt. Vriendelijke mw bij het reisbureau.
Afari Adventures Afari Adventures 706 meter Custom-made safari experiences, avontuurlijke groepsreizen, luxe lodge trips en overl...
Recensies
Ik heb 10 jaar geleden een vervelende ervaring met een massage gehad voor alle duidelijkheid: niet bij Hilda!, waardoor ik besloten had mij nooit meer te masseren. Maar wát ben ik blij dat ik Hilda tegen kwam, want inmiddels kan ik wel zeggen dat ik mezelf dit eigenlijk gewoon ontnomen heb de afgelopen jaren, want wat een fijne ontspanning is dit zeg! Hilda gaat erg respectvol om met mijn wensen en bouwt zo de massage op in mijn gewenste tempo. Bedankt Hilda!
Laatst ben ik bij Hilda van Beauty Inside geweest voor een klassieke ontspanningsmassage van een uur. Fantastisch. Ik kan deze massage iedereen aanraden. Volledig ontspannen kwam ik bij haar vandaan.
Hilda weet met een hoog perfectie gehalte shellac nagels te maken. Zeker een aanrader als je mooie , verzorgde nagels wilt!
Perfect gelakte nagels is precisiewerk, dat wel toevertrouwd is aan Beauty Inside. *vaste klant*
Goede service en eerlijkheid met kleding of je die goed past en staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid