facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INQAR Ossendrecht

INQAR Ossendrecht

Info

INQAR ossendrecht

Geschiedenis

INQAR is een netwerk van ruim 37 franchisenemers die gezamenlijk circa 55 vestigingspunten exploiteren. Het totaal aantal voertuigen in het wagenpark ligt rond de 6.000, waarvan circa 20% bedrijfswagens. Hiermee is INQAR één van de grootste, georganiseerde autoverhuurders van Nederland.

De tarieven en condities zijn afgestemd op de Nederlandse markt en per vestiging aangepast aan lokale omstandigheden.
Daarmee biedt INQAR u, als consument en het bedrijfsleven de beste mogelijkheden voor het efficiënt huren van personen- en bestelauto’s. Ook internationaal kunnen wij u op ruim 10.000 bestemmingen im meer dan 94 landen van dienst zijn.

Alleen ondernemingen die een zeer hoog serviceniveau leveren en de potentie hebben kwalitatief een “topproduct” te presenteren kunnen lid worden van de franchise-organisatie. INQAR waarborgt zo de kwaliteit van de activiteiten.




"Dagverhuur auto's en bestelwagens, shortlease, vakantieauto."
Adres: Moleneind 25, 4641 Ossendrecht
Telefoonnummer: 0164245255
Stad: Ossendrecht
Route: Moleneind 25
Postcode: 4641


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Extremebluefin.com Extremebluefin.com 432 meter
Reisclub De Brabantse Wal Reisclub De Brabantse Wal 633 meter Goeie reisclup die niet hoogdravend hun ding doen, maar wel met aandacht.
Bianca Buijk The Travel Club Ossendrecht Bianca Buijk The Travel Club Ossendrecht 1 km U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen. Aarzel dan ook niet en bel of mail m...
Recensies
Super geholpen na een verkeersongeval met mijn shortlease auto! Het ongeluk gebeurde vlak voor sluitingstijd, maar Frenk gaf mij zijn privé nummer om zo diezelfde avond nog hulp te krijgen. Daarnaast is hij de volgende dag Hemelvaartsdag persoonlijk naar de zaak gereden om het bedrijf te openen. Zo kreeg ik toch vervangend vervoer en kon ik mijn weg vervolgen. Top service!!
Goed verhuurbedrijf, nieuwe auto's, keurig nette service.
Goede informatie en service
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid