facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INNVOLVE

INNVOLVE
Adres: Rembrandterf 9-11, 5261 XS Vught, Nederland
Telefoonnummer: 073 684 3833
Staat: Noord-Brabant
District: Vught
Stad: Vught
Route: Rembrandterf
Huisnummer: 9-11
Postcode: 5261 XS


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Super fijn bedrijf om mee en voor te werken! Nog niet eerder zo'n detacheerder gehad die ook écht oog, aandacht en tijd heeft voor de mensen die ze in het veld hebben zitten. Ook aan de selectie wordt uitermate veel aandacht besteed. Echt een top bedrijf waarbij je een buitengewone samenwerking met Selina en Freek hebt!
Erg prettige open partij met een professionele en toch informele sfeer Innvolve heeft veel kundige mensen en voor zover dat heb mogen meemaken een hele prettige bedrijfscultuur. Leuke club om als freelancer mee samen te werken.
Sinds 1,5 jaar een fijne samenwerking opgebouwd met Selina en Steven van Innvolve hopelijk volgen er nog vele jaren.
INNVOLVE heeft talent om mensen en bedrijven perfect met elkaar te matchen, voor resultaatgerichte en plezierige samenwerking.
Ik werk nu een aantal maanden voor Innvolve en dat bevalt me prima. De fijne communicatie maakt het plezierig! Voor mij een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid