facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innovi-Dak

Info

Innovi-dak staat voor innovatieve en kwalitatieve oplossingen met betrekking tot het realiseren van uw wensen op het gebied van dakbedekking.



"Innovi-Dak staat voor innovatieve en kwalitatieve oplossingen met betrekking tot dakbedekking en zonnestroom installaties. Een complete dakrenovatie, een dakkapel, sedumdaken, in-dak of op-dak zonnepanelen, onze specialisten zijn van alle markten thuis.Met ons team hebben wij een ruime expertise in huis met betrekking tot alle aspecten van uw dak. Wij staan dan ook garant voor een goede service.Uiteraard beschikken wij over verschillende certificeringen zoals; VCA, ISO, InstallQ, Scope-12 en zijn wij erkende en vakbekwame zonne-energie installateurs Qbis, aangesloten bij Holland Solar."
Adres: De Koumen 33, 6433 KG Hoensbroek
Telefoonnummer: 310455650595
Stad: Hoensbroek
Route: De Koumen 33
Postcode: 6433 KG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Innovi Dak review, Innovi Dak Vacatures, Duramotion, De koumen 37 Hoensbroek, Zonnepanelen op koperen dak, Voldak zonnepanelen, Glas koper zonnepanelen, Zonnepanelen kopen Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duravolt Duravolt 33 meter Monteurs gaan snel en vakkundig te werk en zijn altijd vrolijk en vriendelijk, echte ...
Klusservice Hoogstra Klusservice Hoogstra 1 km Top service en harde werkers.
Recensies
Vandaag hebben de medewerkers van INNOVI dak naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst! Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief. De afspraken van af het begin tot het einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die ondanks de vrieskou vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan . Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen ! Een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
Super bedrijf met alleen maar gemotiveerde mensen. Alles tot in de puntjes verzorgd vanaf het moment van de eerste afspraak tot en met de plaatsing en zelfs de after service en btw teruggave wordt allemaal voor je geregeld. Twijfel je nog met welk bedrijf je in zee moet gaan voor een eerlijke prijs, super service en goede kwaliteit zonnepanelen, kijk dan niet verder maar maak meteen een afspraak.
Na 2,5 jaar zijn wij er achter gekomen dat Innovi-Dak Duramotion BV een zéér slechte partij is om mee in zee te gaan. Wij adviseren om een andere partij te kiezen! Alle beloften die dit bedrijf tijdens het verkoopgesprek ons hebben toegezegd berustten om pure grootspraak en leugens.
Afgelopen maand in contact gekomen met dit bedrijf voor zonnepanelen. In deze fase zeer tevreden over de communicatie met verkoper, planner en medewerkster facturering. Offerte geaccepteerd. Zonnepanelen moeten nog worden geleverd en geïnstalleerd. We zijn benieuwd.
Duidelijk adviesgesprek, goede prijs/kwaliteit, snelle levering en alles netjes gemonteerd en uitgelegd door zeer vriendelijke monteurs.
Als je nog zonnepanelen moet aanschaffen. Aanrader. Juiste advies en ook de prijs staat goed in verhouding. Ben zeer tevreden in het proces vanaf eerste gesprek tot afronding van de werkzaamheden. De mensen die hier in dienst zijn weten waar ze het over hebben. Adviseur Ruurd die verkoopt niet maar draagt zijn kennis over wat het besluit vergemakkelijk over wat wel en wat niet te doen. Monteurs Marco en Adrie zeer bekwaam in wat ze doen en gaven echt het gevoel dat ze plezier hebben in wat ze doen. Fijne gasten of ik heb ze misschien teveel koffie gegeven :. Ga zo door!
Monteurs super werk geleverd. Erg netjes gewerkt. Wij zijn super tevreden.
Beste, Ik had voorheen een probleem met mijn monitoring en omvormer. Ik heb gebeld naar Innovi-dak en werd doorverbonden naar een werknemer die hier meer verstand van had. De collega heeft mij perfect te woord gestaan en mij alle technische hulp en kennis aangeboden die ik nodig had. nu loopt mijn installatie weer perfect. super bedankt Keano van Innovi-dak. gr Leo
Professioneel bedrijf met vakkundig personeel. Zelfs nu snel geleverd. Kortom top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid