facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innovex Fitness

Innovex Fitness

Info

Innovex Fitness beschikt over een ruim aanbod aan professionele fitnessapparatuur, met merken als StarTrac®, StairMaster®, Nautilus®, Schwinn® en Gym80®.

Geschiedenis

Innovex is dé supplier van Star Trac®, StairMaster®, Nautilus®, Schwinn® en gym80®.

Adres: Aartsdijkweg 23b, 2676 LE Maasdijk
Telefoonnummer: 0105926774
Stad: Maasdijk
Route: Aartsdijkweg 23b
Postcode: 2676 LE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Nautilus apparaten, Star Trac loopband, Innovex Support, Stairmaster sportschool, Nautilus fitness, Throwdown innovex
Recensies
Zeer tevreden met mijn apparatuur en service!
Een aantal weken geleden ben ik via via bij Innovex terecht gekomen. Mijn contactpersoon was Roy hij heeft mij enorm goed geholpen en geadviseerd over welke apparaten bij mij in de Boutique passen. Ook qua indeling en coronaproof. Ik kan Innovex fitness zeer zeker aanbevelen!!
Helaas was het product wat ik wilde kopen niet meer op voorraad. Door Roel erg goed geholpen aan een alternatief door het benaderen van leveranciers. Zeker aan te raden voor een aankoop!
Ondanks dat men niet het door mij aangevraagde product kon leveren, hebben zij mij wel voorzien van bruikbare informatie. Dit siert het bedrijf ten zeerste.
Snelle levering, fijn contact, en een medewerker met hart voor de zaak bij mij aan tafel. Denken mee in het voordeel van mijn sportschool, doen zomaar extra werk om mij te helpen, hebben kennis van zaken. Wat een service!!
Mooie fitness spullen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid