facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innovatiekracht

Innovatiekracht

Info

Innovatiekracht is een van de inspirerende evenementenlocaties van Green.DNA. Zelfontworpen en eigenhandig gebouwd onder de rook van Rotterdam. Gelegen op een landtong van 4 hectare is Innovatiekracht een groene parel tussen stad en haven.

Geschiedenis

Innovatiekracht is een goed bereikbare, maar unieke en groene evenementenlocatie in de buurt van Rotterdam. Een innovatieve en buitengewoon inspirerende thuisplaats voor congressen, seminars, personeelsbijeenkomsten en andere zakelijke evenementen van 75 - 400 personen.

Innovatiekracht is onderdeel van Green.DNA.



"Het kantoor van de toekomst! Innovatief, duurzaam en schaalbaar.De Boutique Offices van MrGreen bieden jouw bedrijf een luxe kantooromgeving, voordeliger is dan het traditionele kantoor. Je betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt.Een representatieve kantoorlocatie voor innovatieve bedrijven met 5-250 medewerkers.Dit is het nieuwe werken. MrGreen biedt je het kantoor waar je niet móet zijn, maar wilt zijn!"
Adres: Plaatweg 15, 3202 LB Spijkenisse
Telefoonnummer: 055-3011082
Stad: Spijkenisse
Route: Plaatweg 15
Postcode: 3202 LB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ambiance zalenverhuur Ambiance zalenverhuur 885 meter Vorige jaar feb een datum vastgezet en een aanbetaling gedaan. Helaas nooit meer wat ...
SPARK Atletiek Spijkenisse SPARK Atletiek Spijkenisse 916 meter Mooie vereniging en organisator van toffe evenementen zoals de Spijkenisse Marathon; ...
Main Deck Main Deck 1 km Klantvriendelijk, goede technische facileiten voor live-stream, prettige ambiance in ...
Havenplein Spijkenisse Havenplein Spijkenisse 1 km Het Havenplein te Spijkenisse is hét horecaplein van Spijkenisse. Met lokale topzaken...
Partycentrum Royal Partycentrum Royal 1 km Wij hebben een droom bruiloft gehad met dank aan het team Royal Spijkernisse. Wij zij...
De jongens van De jongens van 1 km Prima 1,5 meter diner gegeten met +/- 20 collega's. Hele goede bediening, klasse ete...
Royal Spijkenisse Royal Spijkenisse 1 km Wij hebben een droom bruiloft gehad met dank aan het team Royal Spijkernisse. Wij zij...
The Desert Inn The Desert Inn 2 km Nieuwjaarsontbijt, perfect verzorgd
Jay-Dee Entertainment Jay-Dee Entertainment 4 km Top zaak voor al u feesten en partijen
Recensies
Ik kan niet anders zeggen, mijn mond viel open bij het eerste entree... Ik heb in de afgelopen 25 jaar geen mooiere locatie getroffen om te werken en te vergaderen en trainen. Gastvrouw Maya is het van het zeldzame soort; douze points! Prachtige ligging, geweldige faciliteiten, top service, mooi decor en in alles kwaliteit. Magnifiek!
Fantastische werk- en vergaderplek! Met goed verzorgd eten en drinken.
Prachtige werkplek in ontzettend mooie omgeving. Goed verzorgd, lekker menu voor lunch prima koffie en heel fijne werkplekken en vergaderstukken. Voldoende parkeergelegenheid en goed te bereiken. Heel fijn om te werken of voor een event, absolute aanrader.
De ligging was ontzettend mooi, even waande je je heel ver buiten de stad en industrie. Het interieur en de omgeving bood een fijne relaxte sfeer gedurende dag. De ruimtes waren ideaal voor ons evenement. De manier waarop de zaal Waterzicht zich aanpasten aan het moment ging soepel en feilloos. Het grote scherm was fantastisch! Zeer indrukwekkend! Ook de catering presenteerde zich bijzonder, fris en modern én viel erg goed in de smaak! Personeel was vriendelijk, gastvrij en zeer behulpzaam. Aanrader! Enige puntje van verbetering is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Dat zou toch wel een mooie pré zijn voor zo’n duurzame locatie.
Unieke locatie in regio Rijnmond! in een rustieke omgeving is Innovatiekracht gevestigd. Met een grote gratis parkeervoorziening voor de deur is het een ideale locatie voor een bijeenkomst. Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief. Het bedrijf omarmt de nieuwe manier van ondernemen en daarbij ook de natuur als deel van hun DNA. De locatie is voorzien van zeer goede technische ondersteuning; o.a. een projectiescherm van 20 meter breed. Het is echt een aanrader om hier een bedrijfsevent te organiseren.
Begin januari hebben wij hier een prachtig event voor onze Gealan klanten georganiseerd. In het voortraject hebben we zeer prettig samengewerkt. Volledige ondersteuning, creatieve oplossing en meedenken als op laatste moment externe activiteiten komen ter vervallen. Super, team Innovatie kracht bedankt!
Goede ligging t.o.v. uitvalswegen en eigen parkeerterrein. Catering was goed. Sfeervolle ruimten en buitenruimte voor degene die even een luchtje wil scheppen. Toiletruimte was erg netjes. Prima eventlocatie.
Unieke locatie voor een event. ‘s Avonds stonden er food trucks en een geweldige DJ, wat voor een leuke en ontspannen sfeer zorgde. Voldoende parkeergelegenheid.
Heerlijk rustig stekje om bij redelijk mooi droog weer een beetje niets te doen dan luisteren naar het kabbelende water.
wij waren aan het fietsen en kwamen er langs. probeerde te keren en de fiets kantelde en ik viel op m'n linkerknie dus die doet wat pijn. nee, niks gebroken gelukkig. dankjewel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid