facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innovatiecluster Drachten

Innovatiecluster Drachten

Info

Innovatiecluster Drachten: internationaal werkend ecosysteem van samenwerkende High Tech bedrijven en kennisinstellingen die vooroplopen met innovaties.

Geschiedenis

Innovatiecluster Drachten is een internationaal werkend ecosysteem van samenwerkende High Tech bedrijven en kennisinstellingen die vooroplopen met innovaties en concurrerend zijn in de wereldmarkt.

Werken bij onze bedrijven betekent bijdragen aan de oplossingen voor de grote uitdagingen van de toekomst. Wij noemen dit de ‘Big 5 van de High Tech’: 3D metal printing, Remote sensoring en big data, Robotics, Visual intelligence en All electric propulsion. Dat doen we door de modernste product-, ict,- en procestechnologieën te gebruiken of waar nodig zélf te ontwikkelen. Dat kan door de unieke pre-competitieve samenwerking van onze R&D-afdelingen.

Het resultaat is meer dan 50 nieuwe productintroducties per jaar wereldwijd. Producten die onder andere mensenlevens redden, de bediening van complexe systemen kinderlijk eenvoudig maken en producten die zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeften van consumenten en die data toegankelijk maken om de kwaliteit van voedsel te verbeteren.

Onze samenwerking vormt ‘The heart of the smart factory region’ van Noord-West Europa.



"Wij zijn Innovatiecluster Drachten, een groep samenwerkende hightechbedrijven in Noord-Nederland. We lopen voorop met technische innovaties in producten en oplossingen wereldwijd.Wij concurreren niet, we werken samen. Zo ontwikkelen én maken we hoogwaardige en unieke producten. Dat doen we door kennis te delen. Daarom zijn we blij met elk nieuw inzicht en werken we graag samen met technische talenten."
Adres: Gauke Boelenstraat 2, Drachten
Stad: Drachten
Route: Gauke Boelenstraat 2



op zoek naar gerelateerd: Drachten industrie, Vacatures Drachten, Philips Drachten stage, Dutch Technology Festival Drachten, Neopost Drachten, Sparck Drachten, Mastervolt drachten, Norma Drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EpicTech EpicTech 1 km Wij maken onder andere websites, webapplicaties, systemen voor intern gebruik, koppel...
Arrix - Drachten Arrix - Drachten 2 km De enige echte mkb autoriseerder van het Noorden
Softstream Softstream 3 km
JSV-ICT.nl & Reclame JSV-ICT.nl & Reclame 3 km Top service met de diensten die hun aanbieden.
Recensies
Altijd leuk om weer een test tevl doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid