facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innovate Personal Training

Innovate Personal Training

Info

Innovate is dé personal trainer van Zeeland, gespecialiseerd op het gebied van transformaties in gedrag en fysiek, wat leidt tot een leven vol vitaliteit!

Geschiedenis

Een gezonde leefstijl in onze drukke maatschappij is soms moeilijk te onderhouden, en dat komt onze gezondheid niet ten goede.
Een combinatie van juiste keuzes maken, een gebalanceerd voedingspatroon en functionele beweging is de sleutel tot succes, maar soms kom je er niet alleen. Geen beloftes over zo snel mogelijk vet afvallen met een nieuwe methode, maar samen zoeken naar balans!

Innovate Personal Training, dé personal trainer van Zeeland!

Label

Innovate Personal Training focust zich op een balans creëren in uw dagelijkse leven wat resulteert in een algehele betere leefstijl.

Innovate Personal Training, dé personal trainer van Zeeland!

Producten

Personal training, voeding en coaching en groepslessen.



"Bij Innovate Personal Training geloven we dat fitness en welzijn hand in hand gaan. Onze ervaren personal trainers in Goes stellen samen met jou een persoonlijk trainingsplan op waarmee je je fitnessdoelen bereikt en je algehele gezondheid verbetert. Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon een gezonde levensstijl wilt behouden, wij hebben de kennis en expertise om u daarbij te helpen. Onze faciliteit is uitgerust met ultramoderne apparatuur en we bieden een verscheidenheid aan lessen om aan uw behoeften te voldoen. Naast personal training bieden we ook groepslessen fitness, yoga en voedingsadvies aan. Bij Innovate Personal Training geloven we dat fitness een levenslange reis is en we zijn toegewijd om u bij elke stap te helpe"
Adres: Hilleweg 23, 4464JA Goes
Telefoonnummer: 0636295634
ln.tpetavonni@ofni
Stad: Goes
Route: Hilleweg 23
Postcode: 4464JA



op zoek naar gerelateerd: personal trainer middelburg, personal trainer zeeuws vlaanderen, personal trainer vlissingen, personal trainer den bosch kosten, personal trainer zierikzee, the fit company, personal trainer schouwen duiveland, kelney andreas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk de Zeeuwse Knoop Praktijk de Zeeuwse Knoop 1 km Bij Praktijk de Zeeuwse Knoop coach ik kinderen (en hun ouders) die onzekerheid en/of...
Monique Dommanschet UitvaartbeZieling Monique Dommanschet UitvaartbeZieling 2 km Hele vriendelijk vrouw voor al uw begravenis onderneming
CrossCamp Zeeland CrossCamp Zeeland 8 km CrossCamp is de overkoepelende combinatie van circuittraining & fitness en maakt gebr...
Recensies
Sinds een maand begonnen met de groepslessen.. wat zag ik er tegenop.. sportschool denk je toch gelijk aan afgetrainde fitte mensen.. maar alle stress voor niks! Voelde me direct op m’n gemak .. groep met allemaal diverse mensen die lekker fit willen worden .. en dat onder professionele begeleiding.. duidelijke uitleg en iedere les een ander circuit. Zo leer je de oefeningen perfect uit te voeren dus geen blessures.. dus hartstikke leuk!! Conditie gaat met sprongen vooruit! En ik heb er zowaar lol in Allemaal toppers bij Innovate. Ik ga weer een lesje doen.. sportieve groet Inge
Super fijne plek om te sporten! Kleine groepen en persoonlijke begeleiding. Door het online plannen en/of plannen met de trainers altijd een stok achter de deur. Alle trainers zorgen iedere training weer voor nieuwe uitdagingen waardoor de motivatie hoog blijft! Een aanrader!
Kleine groepslessen met veel aandacht voor zowel de deelnemers en de uitvoering van de oefeningen. Het gaat allemaal in een gemoedelijke en fijne sfeer. Wat ik een absolute plus vind zijn de oefeningen, waarbij je gebruik maak van diverse materialen en ook diverse spieren. Leuke en goed plek om te trainen.
Zeer tevreden over een half jaar persoonlijke training van Jasper. Volledig hersteld van mijn schouderblessure waardoor ik nu groepslessen kan volgen en lekker fit blijf.
Camiel is mijn personal coach, gaat super! Goede begeleiding en legt de lat op een verantwoorde wijze steeds een beetje hoger. Kan dat iedereen aan bevelen.
Een hele fijn sportschool, nooit gedacht dat ik met zoveel plezier zou gaan. In de small groep lessen krijg je persoonlijke begeleiding van een stel toppers van trainers. De goeie en behulpzame trainers proberen je te laten groeien, uit je comfortzone te trekken en te helpen met je oefeningen.
Begonnen met een 6 weken traject en daarna verlengd met één jaar. Innovate is een bedrijf die goed motiveert, flexibel is en persoonlijk begeleid. Fijn om hier terug te komen. Het heeft mij veel goed gedaan. Qua resultaten zowel fysiek als mentaal. Een echte aanrader dus!
Geweldig. Beste PT die ik heb gehad in mijn leven. Ik ben al 40 kilo afgevallen en heb nu biceps die dikker zijn dan pompoenen.
Persoonlijke begeleiding die goed coacht bij het omgaan met blessures. Denkt ook goed mee over wat goed bij je past als klant
Personal training bij Innovate raden wij zeker aan! Persoonlijk, gezellig, motiverend en met oog voor persoonlijke trainingsdoelen. Wij trainen als stel samen en dit doen we ieder op ons eigen niveau en dat werkt perfect.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Innovate Personal Training met het openbaar vervoer


Goes, Land van Straub 10 meter
580
Goes, Land van Straub 20 meter
580
Goes, Hilleweg 140 meter
580
Goes, Noordhoeklaan 420 meter
580
Goes, Noordhoeklaan 470 meter
580

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid