facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innovam

Innovam

Info

Innovam is dé opleider in de mobiliteitsbranche. We helpen je met je eigen educatie, maar ook die van je medewerkers, je leerlingen en je bedrijf.

Geschiedenis

We geven advies en verzorgen trainingen op het gebied van:
- (bedrijfs)auto- en tweewielertechniek
- (after)sales
- management en HRM

Daarnaast streven wij ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken. Kortom: Innovam helpt iedereen om het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen, zodat de mobiliteitsbranche als geheel optimaal functioneert.



"Innovam gelooft in ontwikkeling van mensen, om zo de kwaliteit van de mobiliteitsbranche te verbeteren. Daarvoor; geven we trainingen ongeveer 7.000 per jaar, maken we lesmethodes voor scholen en werken we aan goede verbinding tussen school en werk."
Adres: Structuurbaan 2, 3439 MB Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 - 608 77 22
Stad: Nieuwegein
Route: Structuurbaan 2
Postcode: 3439 MB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: mijn innovam e-learning, Innovam IBKI, Innovam Fietstechniek, Innovam APK, Innovam contact, Innovam Dordrecht, Inloggen Innovam APK, Innovam oefenvragen APK 2
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FinancialLease.nl FinancialLease.nl 1 km FinancialLease.nl is de automotive specialist op het gebied van Financial Lease voor ...
Financiële Lease Nederland Financiële Lease Nederland 1 km Wij zijn een onafhankelijke leasemaatschappij gespecialiseerd in Financial Lease en b...
Onlease B.V. Onlease B.V. 2 km Ik heb het begin van het jaar een auto gekocht bij Onlease B.V. Ze waren op alle gebi...
Recensies
Innovam Helmond, Training en Bevoegdheids verlenging Apk. Alles zeer goed geregeld.
Heb vorige week uitlijn service gehad, goed uitgelegd had er totaal geen verstand er van in het begin, en einde van de dag dat je dat wel heb. Zeer tevreden erover !
Goed en duidelijk geregeld allemaal. Alleen de files onderweg er naartoe zijn wèl een dingetje, maar daar kunnen zij niets aan doen natuurlijk..
Dit bedrijf is "DE" reden dat niemand meer automonteur wil worden.
Waardeloos vraagstelling eigelijk gewoon oneerlijk. Een organisatie die vals speelt om er zelf beter van te worden
Goede training, uitgebreide rustige uitleg.
Goede opleidingscentrum. Goede docent en niet geheel onbelangrijk de lunch was perfect.
Prima plek om cursussen te volgen, lunch is goed en strak geregeld.
Verplicht buiten wachten voor én tussen de examens door. Tijdens regen niet fijn! Corona regels zijn soms onnavolgbaar..
Zij instroom tweewieler academy gedaan. Goed verzorgd cursus, uitleg en lunch inbegrepen. Geld niet voor elke cursus. Verbeterpuntje is dit ook door te voeren voor E-bikes aaneengesloten 4 daagse cursus. Daarnaast een 8 weekse stoomcursus voor fietstechnicus zou ook wel wat zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid