facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innologic

Innologic

Info

Innologic bv is een ontwikkelingsbedrijf dat voorziet in producten en informatie die primair te maken hebben met drinkwater in ontwikkelingsgebieden en rampsituaties.



"Ontwikkeling en verkoop van Waterfilters voor persoonlijk gebruik, thuis of onderweg, in camper, caravan of boot en bovenal voor in nood en crisis situaties. Wij zijn ontstaan uit stichting IBOTA en onze ideële doelstelling om deze missie van IBOTA te verwezenlijken staat bovenaan. 1 op de 4 mensen wereldwijd heeft geen toegang tot schoon en veilig drinkwater. Ziekte veroorzaakt door verontreinigd water is doodsoorzaak nummer 2 en nummer 1 voor kinderen tot 5 jaar. Daar willen wij verandering in brengen. Met uw aankoop helpt u dit mogelijk te maken."
Adres: Zwarteweg 10, 8181PD Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: +31578611654
Stad: Heerde
Route: Zwarteweg 10
Postcode: 8181PD


Recensies
Ik heb hele goede ervaringen met deze winkel/ Dit bedrijf. Hier heb ik de filters besteld om mijn huis van drinkwater te voorzien. Fijne uitleg, nette hulp en reacties. En bestellingen binnen 1 of 2 dagen verzonden. Zo hoort het. Mijn complimenten.
Ontwikkelingsbedrijf waterfilters, verschillende soorten, goed voor persoonlijk gebruik, en redelijke prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid