facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INNERLAND

INNERLAND

Info

Welkom op de Facebookpagina van Innerland. Hét trainingsbureau voor persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering.
www.innerland.nl

Geschiedenis

Innerland is hét trainingsbureau voor persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering.

Innerland begeleidt en inspireert mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en geeft antwoord op de vraag: Hoe kun je blijvend veranderen met als resultaat meer succes en plezier ervaren in je leven en op je werk?

Onze trainingsprogramma’s zijn gericht op:

- Effectiever met jezelf en anderen omgaan
- Effectiever leidinggeven
- Je persoonlijke kracht meer benutten op je werk, in je loopbaan en in je privéleven
- Effectiever communiceren
- Meer resultaten boeken in minder tijd
- Het verbeteren van de samenwerking in teams



"Wij willen mensen helpen het beste uit zichzelf, het leven en het werk te halen en op zoek te gaan naar de grens van wat mogelijk is.Onze visie: Je kunt zoveel meer dan je denkt!Onze aanpak zorgt ervoor dat mensen in korte tijd grote stappen zetten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en inzichten opdoen die ze blijvend verder helpen.Dit doen wij door gebruik te maken van De Doorbraakmethode. Een methode die we hebben ontwikkeld op basis van onderzoek en onze ervaring met hoe mensen kunnen veranderen. Ook maken wij gebruik van bewezen inzichten van onder meer NLP, transactionele analyse en systemisch werken. Onze aanpak is toepasbaar en inspirerend, en het belangrijkste: het brengt je verder."
Adres: Oude Parklaan 111, 1901 ZZ Castricum Castricum
Telefoonnummer: 0800 - 999 79 99
Stad: Castricum
Route: Oude Parklaan 111
Postcode: 1901 ZZ Castricum



op zoek naar gerelateerd: Innerland reviews, Innerland Sterk in Communicatie, Innerland STAP-budget, NLP STAP-budget, STAP-budget Systemisch werken, STAP-budget aanvragen, De kracht van systemisch werken, Familieopstellingen STAP-budget
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonderwijs Coaching Wonderwijs Coaching 48 meter Prima coaching!
Efficiency Academy Efficiency Academy 1 km Via online training je efficiency op het werk en in je leven naar een hoger plan till...
Cognovi Cognovi 1 km Cognovi, hét huiswerkbegeleidingsinstituut van Castricum. Professionele begeleiding o...
Bikkel4kids Bikkel4kids 2 km Bikkel4Kids biedt kinderen bijles, training en coaching ter ondersteuning van het le...
Mode maken doe je zelf Mode maken doe je zelf 2 km Naailessen. Tienerlessen. Patroontekenen. Workshops. Quilt-Bee. Handwerkmid...
Recensies
Ik vond de eerste twee dagen vooral veel herhaling van andere therapievormen, maar dan in andere woorden omschreven, en dat is voor mij weinig vernieuwend. Daarnaast sta ik niet achter de manier waarop er les gegeven wordt. Er wordt veel losgemaakt bij veelal kwetsbare cursisten, die er vervolgens zonder enige nazorg maar mee naar huis moeten. Aan het begin van de eerste cursusdag werd er veel aandacht besteed aan regels rondom veiligheid, maar de manier waarop er in zo’n grote groep door de docent doelmatig emoties losgemaakt werden zonder dat hier verder enige begeleiding bij kwam kijken naderhand, vind ik als therapeute uiterst onveilig en onethisch. Ik kan me voorstellen dat dit in kleine groepjes minder het geval is, maar met 20 man vind ik dit in ieder geval niet prettig.
In de afgelopen weken heb ik de driedaagse training Praktische Psychologie gevolgd. Hierbij heb ik kennis gemaakt met NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. De begeleiding door Aaltsje en Tom is top! Ze hebben ervoor gezorgd dat iedere deelnemer persoonlijke groei heeft bereikt en weet wat zij of hij kan doen om dat uit te bouwen. Deze training is ee echte aanrader! Ik heb veel geleerd in een veilige omgeving en we hebben veel gelachen. Het smaakt naar meer!
Via het STAP-Budget heb ik de 3-daagse training NLP Essentials gevolgd. Wat waren dat een toffe dagen! Dankzij een veilige en open sfeer, hebben alle deelnemers iets geleerd over zichzelf. Never a dull moment met trainers Tom Twisk en Ryan Karhof. Ze zijn scherp, opmerkzaam en respectvol. Terwijl de kwartjes bij de deelnemers vallen, delen zij nog een knipoogje uit.
Toptraining van 3 dagen! Zelfs met al mijn ervaring als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik verrast over het effect van de training! Trainer en assistent ook heel erg fijn, het voelbare oprechte welkom en veilig voelen in zo’n groep hebben ze snel tot stand weten te brengen. Echt een aanrader
Onlangs heb ik de 3 daagse training NLP Essentials gevolgd. Vanaf het begin voelde het veilig en vertrouwd mede ook door de begeleiding van de trainer. Hij creëerde een setting waar iedereen zich veilig voelde en open durfde op te stellen. Inhoudelijk was de training ook goed verzorgd. Er werden dingen aangereikt die je aan het denken zet en waarmee je verder kunt. Absoluut een aanrader.
In juni 2022 heb ik de 3 daagse training "Sterk in Communicatie" gevolgd. Het was een bijzondere training waar we in vertrouwen veel met elkaar hebben kunnen delen. Heel fijn om in deze prachtige omgeving te ervaren dat je in korte tijd een band op kan bouwen met mensen. De training zelf is helder en uitdagend, er wordt veel op gevoel gewerkt en dat zorgt voor een training op maat. Volgend jaar ga ik zeker weer een training volgen bij INNERLAND!
Gisteren een 3-daagse training Praktische Psychologie afgerond bij INNERLAND. Wát een top organisatie. Mooie locaties, inhoudelijk sterk en trainers met een missie die de juiste setting en omgeving weten te creëren voor maximale groei.
3 daagse training Praktische psychologie: NLP/TA en Systemisch werken Zoals de naam al doet vermoeden een goede praktische training waar je echt iets aan hebt. Goede trainers Tom en Tessa die zorgen voor een mooie leeromgeving.
Hele waardevolle drie-daagse gehad bij Innerland. Trainers met veel kennis en ervaring en alles goed geregeld! De kennis werd veel in praktijk gebracht met oefeningen, zodat het makkelijker toegepast kan worden.
Fantastisch opleidingscentrum! Heb hier de 3 daagse NLP essentials training gedaan en kan die training zeker aanraden! Tom en Ryan zijn hele fijne en betrokkenen trainers met super veel kennis en ervaring. Ik heb ook zowel bij mijzelf als bij andere in 3 dagen al ontzettend veel positieve verandering waargenomen. Ik kijk er naar uit om al het geleerde de komende tijd nog meer in de praktijk toe te gaan passen. Ook alles er omheen was top verzorgd fijne locatie, heerlijke lunch, lekkere versnaperingen tussendoor, reader met uitgebreide informatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid