facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innerguiding

Info

Gesprekken en workshops.
Resultaat: lekker in je vel, meer rust en ruimte.

Geschiedenis

Wie ben ik?

Ik ben Lydia de Wit en begeleid al meer dan vijftien jaar mensen met problemen in hun dagelijks leven. Toen mij tijdens een opleiding werd gevraagd wat mijn talent was, kwam het woord diepzielduiker bij mij op.
Van jongs af aan heb ik willen weten wat mensen en mijzelf beweegt om te doen wat ze doen of juist niet doen. Ik ging op onderzoek uit naar wat er onder de dagelijkse oppervlakte lag bij mijzelf en anderen. Gefascineerd door de werelden die ik daar aantrof, verdiepte ik mij in hoe je nieuwe of andere wegen kunt bewandelen om problemen op te lossen of te hanteren. De illusie dat geluk en succes maakbaar zijn heb ik laten varen. Wel geloof ik dat je kunt leren omgaan met hoe je bent en wat het leven jou brengt.
Geschoold in diverse methodieken samen met mijn jarenlange werk- en levenservaring begeleid ik je bij het aanvaarden van wie je bent om van daaruit weer verder te groeien.

Adres: Dr. de Boerstraat 19, 1733 VK Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 0622515809
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Dr. de Boerstraat 19
Postcode: 1733 VK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stand By Productions Stand By Productions 803 meter Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten,...
De Verkeersregelaars Centrale De Verkeersregelaars Centrale 1 km Ondermaats en doen zich groter voor dan ze zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid