facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inner Stance Enter

Inner Stance Enter

Info

Begeleid toegewijde mensen en ondernemers bij het behalen van de doelen op Body/Being/Balance/Business dmv fysieke trainingen en coaching.

Geschiedenis

Personal medical trainingen is om klachten weer op te trainen. Deze trainingen worden gegeven in Enter, Berghorst 10.
Small group trainingen worden gegeven in kleine groepen. Dit zorgt voor aandacht en begeleiding. In de zomer maanden lekker in de buitenlucht, in de wintermaanden worden de trainingen overdekt gegeven. Start locatie is in Haaksbergen, Beckummerweg 33, 7468 ST Haaksbergen. Bij Mariek Dijkhof (De Fotografe).



"‘Waar je vandaan komt’ is de basis voor ‘waar je naartoe gaat’. Deze uitgangspositie noemen we je Inner Stance. Je innerlijke houding, of je positie, kun je te allen tijde veranderen. Dit ligt altijd volledig in jouw handen. Inner Stance is onderdeel van Straight-Line Leadership. Een organisatie die ondernemers en businessprofessionals helpt effectief leiderschap toe te passen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Een Straight-Line leider is meester in het creëren van zijn eigen Inner Stances en in het omgaan met die van anderen."
Adres: De Bleek 37, 7468 DL Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0620054752
Stad: Enter
Route: De Bleek 37
Postcode: 7468 DL



op zoek naar gerelateerd: Inner Stance app, Performance Project, Inner stance ijsselstein, Mandy van der Put
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid