facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inner-Fit

Inner-Fit

Info

Professionele (sport)massages en bewegingsadviezen om het lichaam en geest beter in balans te krijgen en houden.



"Je hoeft geen sporter te zijnvoor een Sportmassage. Wil jij;*Meer energie*Beter presteren*Sneller herstellen*Blessures voorkomen*Fysiek en mentaal ontspannenErvaar sportmassage bij Inner-FitBedrijfs-stoelmassage is zeer geschikt voor alle werknemers en wordt op locatie gegeven. In 15 min geef je energie weer een boost en verbeter je het welbevinden van je personeel. Daarnaast kun je het ook als een marketing tool gebruiken voor het aantrekken van personeel.ZORG GOED VOOR JE PER.ONEEL EN HET PERSONEEL ZORGT GOED VOOR JOU!Medical taping wordt o.a. gebruikt ter ondersteuning van zwakkere gewrichten. Het verlaagt de pijn, bevordert de stofwisseling en voert afvalstoffen en vocht weg."
Adres: Plataanhof 33, 5664VA Geldrop
Telefoonnummer: 0640537222
Stad: Geldrop
Route: Plataanhof 33
Postcode: 5664VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk Elsa de Haas Massagepraktijk Elsa de Haas 893 meter Hoihoi, ik ben Elsa de Haas. Ik studeer fysiotherapie en ik zit nu in mijn 2de jaar! ...
Recensies
Heel erg tevreden over de sportmassage die ik verschillende keren heb gehad van Vera. Van te voren had ik veel klachten bij mijn schouders en nek. Deze klachten zijn professioneel aangepakt door Vera waardoor ik weer optimaal kan presteren op het werk en met het sporten. Naast haar vakkundigheid is Vera ook altijd in voor een gezellig praatje te maken. Een ware topper in het vakgebied!
Een hele fijne massage. Vera is heel aardig en ze weet precies waar ze het over heeft. Voor zowel sport als ontspanningsmassage ben je bij haar aan het juiste adres.
Een absolute aanrader. Wanneer je regelmatig of veel sport merk je toch vaak dat de spanning in je spieren blijft toenemen. De deskundige sportmassage van Vera nemen deze spanningen weg en maken je spieren weer soepel. Je merkt dat Vera passie heeft voor haar vak wat ook terug te zien is aan de vele certificaten en diploma's aan de muur. Er hangt een ontspannen sfeer met ruimte voor vragen en duidelijke uitleg. Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak.
Inmiddels kom ik al een tijdje bij Vera om even flink onder handen genomen te worden. Ze weet de pijnpunten goed te vinden en pakt ze ook degelijk aan. Geen aai maar een goede massage is waar ik ook voor kom. Daarbij is tijdens de massage het ook altijd effe gezellig kletsen over van alles. Vera is een aanrader!
Aanrader!!; Super fijn dat er iemand naar je hele lichaam kijkt ipv naar daar waar de klachten/ pijn zit. Mij heeft Vera enorm geholpen door dit te doen. Door de verschillende punten kundig los te masseren en mee te kijken naar hoe ik hierin zelf in onderhoud kan voorzien in de tussentijd maakte dit dat ik direct enorm verschil ervaarde in mijn beweging. Bovendien voelt het niet alleen als een zakelijke afspraak maar is het ook gezellig. Ik ben blij dat ik met de hulp van haar weer stappen vooruit maak.
Vandaag een ontspanningsmassage gehad en het voelde goed om alles weer eens “los” te laten masseren. Vera doet dit op een professionele manier met veel passie voor haar vak. Er is ruimte om vragen te stellen en waar nodig geeft ze tips. Ze onderhoudt haar vakkennis goed en volgt trainingen. Ik heb genoten van deze massage en ik ga zeker nog eens terug.
Vandaag mijn 1e massage gehad bij Vera. Mijn rug zat helemaal vast van mijn onderrug tot in mijn nek. toen ik weg ging voelde het heel ontspannen ondanks dat ze mij stevig onder handen genomen had. Het was een ontspannen sfeer en zeker aan te raden .
Ik raad Vera zeker aan! Ze is erg enthousiast en super kundig. De sfeer tijdens de massage is ontspannend. Vera weet wat ze aan het doen is. Na de massage voelde mijn lichaam weer los en soepel. Een fijn gevoel.
Een sportmassage is niet altijd even fijn, maar wel een super goede APK voor je lichaam. Na de massage bij Vera voelden mijn spieren een stuk soepeler aan! Bij veel sporten echt een aanrader om je spieren te onderhouden met een sportmassage bij Vera. Over een paar weken kom ik zeker terug
Vera is een sportmasseur met veel feeling en grote kennis van zaken. Ze heeft mij regelmatig met succes behandeld aan verschillende blessures en daarnaast deskundige adviezen gegeven. Vera heeft echt passie voor haar werk en ze weet altijd het juiste advies te geven. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen de weg naar haar praktijk weten te vinden. Ik beveel haar van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid