facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inn de Molenberg

Inn de Molenberg

Info

Inn de Molenberg is een unieke, sfeervolle locatie voor feestjes, familiedagen, personeelsuitjes en groepsuitjes. In de molenberg van molen De Adriaan.

Geschiedenis

Inn de Molenberg is een unieke locatie voor familiedagen, personeelsuitjes en feestavonden. Gesitueerd in de geheel gerestaureerde molen De Adriaan in Veldhoven. Makkelijk bereikbaar en een eigen parkeer gelegenheid.

Naast diverse buffetten en bbq's zijn er tal van activiteiten. Zo beschikt Inn de Molenberg over 2 spellencircuits, 1 voor binnen en 1 voor buiten. Speciaal is ook het stadsgolf, wat voor iedereen geschikt is, ook zonder golf ervaring.

Ook kunnen 'externe activiteiten' geboekt worden voor u, zoals Jembe, schermen, boogschieten, Gospel zingen, Karaoke etc. etc.

Door de unieke locatie is Inn de Molenberg ook perfect geschikt voor uw bruiloft en/of feestavond.

Adres: Windmolen 17, 5503XV Veldhoven
Telefoonnummer: 040-2553383
Stad: Veldhoven
Route: Windmolen 17
Postcode: 5503XV



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenhuis Oerle, Molens Veldhoven, Pannenkoekenhuis Valkenswaard, Pannenkoeken Eindhoven, Café Veldhoven, De Bengel Veldhoven, Terras Veldhoven, Pannenkoeken Veldhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Ludiek Brasserie Ludiek 916 meter Heerlijk gegeten en snelle bediening met oog voor de klant. Aanrader voor een lekkere...
ASML Plaza ASML Plaza 1 km Qualiteid is nog al verschillend van dag tot dag. Veel keuze, maar helaas is dit alle...
Witven Witven 1 km Meest verschrikkelijke camping ooit, ik raad het niemand aan! Hier terechtgekomen om...
Witven Strandbad Witven Strandbad 2 km Wat ontzettend jammer dat wij, buurtbewoners, niet langer welkom zijn als dagjesmense...
Eetcafe de Kers Eetcafe de Kers 3 km Eten goed en top service
Restaurant 't Zand Restaurant 't Zand 4 km Prettig en aangenaam vertoeven. Groot terras aan achterzijde.
Gasterij Dorpsgenot Gasterij Dorpsgenot 4 km Een enthousiast warm welkom geeft je meteen een vrolijk, goed plezierig gevoel. Onze ...
Recensies
Leuke gelegenheid voor familiefeest of teambuilding. Er heerst een gezellige sfeer en de gastheer is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van het eten is top! Verse producten en goed verzorgd. En dat alles tegen een zeer betaalbare prijs. Absolute aanrader!
Volgens Google Maps zou die al om 12:00u open zijn. Ik was er binnen man zegt 16:00 pas open. Het ziet er niet uit het terras. Erg versleten hek. Maar enkele dagen in de werk open. Als ik zo de buitenkant zie dan denk ik dat het ooit fait zou zijn. Weet ik niet of woord zo goed getypt is. Ik bedoel het ziet er van buiten zo slecht er uit dat de zaak stopt binnenkort. Dat ze geen geld hebben om op knappen lijkt wel.
Hoewel de ruimte binnen in de molen vraagt om een beetje inschikken en creatief zijn maar daar staat natuurlijk tegenover dat je wel op een heel bijzondere locatie bent! was het feest ter ere van de 89e verjaardag van onze moeder zeer geslaagd. De verzorging was prima, het eten was erg goed. We hadden gevraagd om een deel van het buffet geschikt te maken voor veganisten en dat werd zonder problemen fantastisch opgepakt. Wiebe denkt goed mee en is zeer behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ik heb er een geweldig leuk feest gehad. Een gezellige ruimte voor zowel kleine als grote groepen en een fantastische gastheer! Alle zorgen voor mijn gasten zijn me door hem ontnomen en niemand is iets te kort gekomen. Heel veel positieve reacties van mijn gasten gekregen.
Hier laatst deel mogen nemen aan een bedrijfsfeest. Wat een mooie locatie! Alles was tot in de puntjes verzorgd. De spellen speurtocht en pubquiz waren heel leuk in elkaar gezet en gastheer Wiebe is echt een gangmaker! Het eten was heerlijk en de serveester ontzettend vriendelijk. Ik kan niets opnoemen wat ik minder vond. Een echte aanrader zeker ook prijstechnisch gezien!
Ik heb deze locatie geboekt voor een teamuitje en de reden om dit te boeken was buiten de goede recensies die ik las ook omdat het in een molen was, toch weer eens wat anders dan in een doorsnee restaurant. Iedereen was ook erg gecharmeerd door de sfeer in de molen. Wij hadden de molen voor onze groep alleen en de gastheer Wiebe is een vriendelijke man die ons goed verzorgde. Het spellen circuit was erg leuk om te doen, we hebben veel gelachen. Het eten was erg goed en ondanks dat er een vaste prijs was afgesproken, stond je niet met een leeg glas. Kortom, het was een perfecte avond en zeker aan te raden wil je iets organiseren met je werk, vrienden of familie.
Uitstekend verzorgd, lekker koud en warm buffet. Vriendelijke eigenaar en medewerkers!!!
Samen met familie en vrienden hebben we een ontzettend gezellig feest gehad bij ‘Inn de Molenberg’ ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag. We hadden gekozen voor een arrangement met een spellencircuit om het voor jong en oud leuk te maken. Dit pakte heel goed uit! Het buffet, dat in overleg voor ons gezelschap geschikt was gemaakt halal, was heel lekker. Er werd op een hele prettige manier op onze wensen ingespeeld. Wat ons opviel was de knusse, sfeervolle accommodatie; de gastvrijheid van de eigenaar Wiebe en zijn collega; de leuke en prettige benadering van de gasten en de ongedwongen sfeer.
Gouden bruiloft gevierd van onze ouders. Het was echt geweldig. Heerlijk gegeten enorm veel plezier beleefd met de oud hollandse spelen. En wat een enorme gezellige gastvrije service. Wiebe bedankt het was toppie
We hebben dinsdag 05-09-2017 een teambuilding gehad met 28 personen lekker gegeten, gedronken en het Crazy88 spel gedaan. Het was lachen, gieren, brullen en allemaal binnen ons budget! Voor iedereen te doen en allemaal enthousiast. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid