facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inmovement Massage

Inmovement Massage

Info

Therapeutische Massage,
Sportmassage
Ontspanningsmassage
Bedrijfsmassages

Geschiedenis

InMovement Massage is een professioneel opgezette massagepraktijk waar u terecht kunt voor een stevige Therapeutische Massage een sportmassage of een ontspanningsmassage. Ik geef bij bedrijven ook tafel-massages op locatie.

De praktijk is erkend en aangesloten bij de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs. (NBSM)

Behandeling op afspraak.



"Lid v/d Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs - NBSM -"
Adres:
Telefoonnummer: 0625178129
Stad: Uitgeest


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Massage Heerhugowaard, Sportmassage Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure salon Denise Pedicure salon Denise 21 meter Ook ambulant bij u aan huis
Susan Twaalfhoven Praktijk voor Massage en Counseling Susan Twaalfhoven Praktijk voor Massage en C... 157 meter Perfecte combinatie van massage en gesprek. Ideaal voor iemand die tijdens massages t...
Mensendieckpraktijk Uitgeest Mensendieckpraktijk Uitgeest 523 meter Oefentherapie Mensendieck
Mensendieck Praktijk Uitgeest Mensendieck Praktijk Uitgeest 523 meter Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Uitgeest
Massagecentrum Uitgeest en Omstreken,praktijk voor massage en beweging Massagecentrum Uitgeest en Omstreken,praktij... 534 meter Website prima in verleden fijne massages gehad.
LieftingFit LieftingFit 1 km Ziet er altijd keurig netjes uit. En zeer professionele begeleiding. Ik kom er graag,...
Recensies
Ik had last van mijn rug en stuurde een berichtje naar InMovement Massage Uitgeest om te vragen of hij tijd had om me te behandelen, maar helaas zat hij die dag volgeboekt. Een paar uur later, terwijl hij op zijn volgende klant wachtte, zag hij mij toevallig wankelend voorbij lopen en nodigde me meteen binnen voor een korte behandeling. Dit heeft me enorm geholpen bij mijn herstel, want ik voelde me meteen beter en kon weer normaal lopen. Al met al was het een zeer positieve ervaring en ik zou InMovement Massage Uitgeest zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele massagebehandeling.
Afgelopen zaterdag bij John geweest voor wat rugproblemen. Ik moet zeggen dat hij het fantastisch gedaan heeft. Kan nu weer pijnloos lopen!
Top kerel hij kwam als klant bijmij langs voor zijn auto had netjes gemaakt. Hij zag aan mij dat ik problemen had aan mijn lichaam had moeite met opstaan en ik had last van me rug en benen ivm zwaar gewicht deze fijne vent had toevallig zijn massagetafel bij heeft mij gekraakt nou ik ben 1000 maal bedankt voek me kip lekker aan gezien dat hij niet uit de buurt komt hou ik zeker in me achter hoofd ooit kom ik als klant bij hem zeker weten was fijn om je te leren kennen gr van mij en mijn vrouw Patrick en agnes en chiara teunissen groesbeek bij Nijmegen Top top top
Gedegen kennis en aandacht voor de pijnlijke knelpunten in je lijf en de begeleiding tot een beter geheel van jezelf is ongekend in Uitgeest. De massages die John verzorgt zijn op ieder persoonlijk aangepast en zijn logo zou dan ook eerder moeten zijn: Het maakt wat in je los, maar je wordt er ook in zijn geheel beter van.
Aardige vent, goeie massage. Vind de knopen, gaat er op los, kraakt, is goed bezig. Weet wat'ie doet. Goede, professionele sportmasseur.
Gespecialiseerde masseur, niet het poetsen en wrijven, maar directe behandeling op de "zere" plekken met het gewenste resultaat.
Top masseur, van harte aan te bevelen, als je snel van je klachten af wil
Ikmaakwatinjelos... Klopt helemaal! Topmasseur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid