facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inlijsterij/Galerie Betzel.biz

Inlijsterij/Galerie Betzel.biz

Info

Informatie over ons grote aanbod betreffende inlijstingen. Inijstingen zijn tevens te verkrijgen via onze webshop



"Erg uit gebreid assortiment in lijsten, passe partout en glas.Voor iedere uitdaging hebben wij een oplossing .Tevens hebben diverse kunstenaarsbenodigheden, ons assortiment is met name gericht op het kunstschilderen."
Adres: Veldenseweg 62, 5914 ST Venloo, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 077-3200217
Stad: Venloo
Route: Veldenseweg 62
Postcode: 5914 ST


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fons Schobbers | beeldend kunstenaar Fons Schobbers | beeldend kunstenaar 1 km Prachtige Galerie met een boeiend verleden, beheerd door 2 fascinerende en vooral leu...
Recensies
Prima service er wordt met je meegedacht! Resultaat fantastisch, een keurig opgespannen en ingelijst borduurwerk TOP! Een aanrader!
Goede vakman met uitstekende voorlichting over de mogelijkheden en prima service
Heel erg te spreken over inlijsterij Betzel! Ik ben hier via een bekende van mij terecht gekomen, om iets in te laten lijsten. Bij binnenkomst werd ik geholpen door iemand die precies wist waar die het over had! Ook ben ik erg te spreken over de keuze die er is en de kwaliteit. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Veel keuze uit diverse lijsten, maar wat nog belangrijker is, ik kwam om 17.45 binnen en had een passe partout nodig en een lijst. Ik kon erop wachten en om 18.00. sluitingstijd was alles klaar! Dat noem ik service.
Diverse schilderijen en posters laten inlijsten. Altijd goed advies, meedenken, alles netjes afgewerkt conform afspraak en op tijd klaar. Daarnaast goede prijs- kwaliteit verhouding.
Vandaag een ingelijste print opgehaald, super tevreden, ziet er perfect uit. Niet goedkoop maar zeer de moeite!!!
Wij zijn als kunstgalerie Luna Art Venlo zeer tevreden over het geleverde werk; hoge kwaliteit, vakkundig werk en advies en zeer ruime keus!
Veel keuze en uitstekend en deskundig advies. Niet te duur. Ik ken geen betere.
Heel goed geadviseerd, en puik werk geleverd.
Prima collega
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid