facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inlakech Center

Inlakech Center

Info

Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording.

Ontdek de perfectie in de schijnbare imperfectie door een frisse kijk op het leven.

Geschiedenis

Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording.

Ontdek de perfectie in de schijnbare imperfectie door een frisse kijk op het leven.



"Bij iPhone Service Limburg kunt u terecht voor: iPhone reparatie, Samsung reparatie, Huawei reparatie, iPad reparatie. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring in het verantwoord repareren van uw toestel. Wij als professioneel reparatie bedrijf met meer dan 14 jaar ervaring maken alleen gebruik van originele onderdelen tenzij u kiest voor goedkope kopie onderdelen. Op deze wijze onderscheiden wij ons van de rest en kan iedereen bij ons zijn of haar toestel laten repareren. De garantie termijn die wij schriftelijk met u vast leggen is 12 maanden. Op deze wijze weet u altijd dat u kiest voor een vertrouwd bedrijf bij u in de buurt! Bekijk onze website en tot ziens!"
Adres: Schinveld
Telefoonnummer: 0031642728055
Stad: Schinveld


Recensies
Super service, fijne communicatie en heel snel schakelen. De achterkant van mijn iphone 11pro was gebroken en deze kon niet gemaakt worden volgens diverse winkels. Zowel de verzekering als verschillende telefoonwinkels zeiden dat er een nieuwe achterkant nodig was van ruim €250 euro. iphone service limburg bood wel een reparatie aan waarbij er een nieuwe glasplaat werd aangebracht voor €89 incl. verzending. Ik was wat terughoudend om mijn iphone zomaar op de post te doen maar ik kreeg hem zowaar binnen enkele dagen gerepareerd terug en hij ziet er weer uit als nieuw, en dat voor maar €89!
2 keer met een Iphone naar deze zaak geweest. Probleem verholpen voor een eerlijke prijs. Snelle service, vanmiddag gebracht, morgen ophalen. Maar werden na 3 uur gebeld dat toestel gemaakt was, dus toxh dezelfde dag kunnen halen. Aanrader!!
De achterkant van onze iPhone SE was kapot gevallen. Op woensdagmiddag ingestuurd ter reparatie en zaterdagmiddag uitstekend en onzichtbaar gerepareerd teruggekregen. Zelfs ongevraagd, ook de connector schoongemaakt. Prima service. Een echte aanrader.
iPhone SE2020 laten maken! Werkt nog steeds super. Ook iPhone Watch 2e hands gekocht ben er nog steeds super gelukkig mee! Meneer was super vriendelijk en vooral eerlijk naar de klant.
Goede ervaringen met het laten repareren van schermen van Iphone en Ipad. Prima prijs/ kwaliteit verhouding en vakwerk. Ook vriendelijke mensen en goede service. Voor reparatie van een scherm kom ik hier zeker weer terug! !
Heldere communicatie, zelfs als Groninger kon ik het goed verstaan. vertrouwd adres. Pakket wordt aangetekend verstuurd en prima prijs!
Vandaag mijn iPhone 13 pro achterkant laten vervangen. Was helemaal kapot. Snel en vakkundig gerepareerd. Zeer goed geholpen voor een goede prijs. Erg blij mee!
Ik heb hier twee keer mijn telefoonscherm laten maken. De eerste telefoon zat het scherm niet goed van vast, waardoor het los was gekomen en kapot gevallen. Hier konden ze geen garantie voor bieden. De tweede telefoon begon rare dingen dingen te doen na reparatie. Bij koude temperaturen ging het scherm op zwart, totdat het opwarmde. Of dat het scherm van zelf gaat swipen of dingen aanklikken. Tevens had ik een screenprotector erbij gekocht, die niet goed op het scherm zat geplakt. Hiervoor ben ik een terug gekomen. Hebben ze de screenprotector er goed op geplakt, en een “nieuw” scherm erop gezet. Ik weet niet wat ze met mijn telefoon hebben gedaan, maar hij gedraagt zich nog steeds niet normaal. Het lijkt net alsof de reparatie heeft gezorgd voor iets wat disfunctioneel is. Deskundigheid trek ik hierdoor in twijfel. Oh ja en de prijzen die op de website staan, kloppen niet. Als je er naar toe gaat is het een veel hogere prijs. Wordt ook niet gevraagd of je er een origineel of een van de andere soorten schermen op wilt. De klantenservice is ook niet optimaal. De ene collega zegt dit, de andere dat. En op de toon dan ook. Als je hier rond kijkt bij de lagere reviews hoe er wordt gereageerd toont onprofessionaliteit naar mijn mening. Communicatie en kwaliteit is verbeterpunt. Mij zien jullie nooit meer terug, sorry! Jammer om te zien.
Telefoon laten maken, op website staat maandag verzonden woensdag terug, klopt niet!!! Maandag verzonden zaterdag avond terug. Kan niet rekenen op de snelheid van dit bedrijf.
Goede service/snel reparatie met garantie, advies bij koop, redelijke prijzen en vriendelijke personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid