facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inkari Alpaca

Info

Inkari - Natural Alpaca Comfort

Geschiedenis

Inkari maakt exclusieve en handgemaakte producten van hoog comfort van alleen de hoogste kwaliteit alpacawol uit Peru. Onze producten worden geheel diervriendelijk geproduceerd en fairtrade verhandeld met de lokale boeren in Peru.
Na het veelvuldig bezoeken van Peru zagen wij de vrede en vrijheid waarin de alpaca’s leefden, hun ongelooflijk zachte wol en vrolijke karakter. Na het voelen en zien van de prachtige dieren en comfortabele producten waren wij vastberaden deze luxe mee te nemen naar Nederland.
De combinatie van onze persoonlijke contacten en vrienden, ervaren producenten en prachtige eindproducten hebben gezorgd voor de start van het merk: Inkari.

Wij werken met de filosofie van geven en nemen. Onze producten worden 100% geproduceerd in Peru. Als er een product verkocht wordt in Nederland zal een gedeelte van onze winst terug vloeien naar Peru in de vorm van ontwikkelingshulp; de Creating Water Foundation!

Wij gaan een lange termijn samenwerking tegemoet waarin prachtige projecten gerealiseerd zullen worden!



"Inkari - Alpaca Products & GiftsInkari only works with the highest quality alpaca wool that there is available to process into our products. Securing that every product from Inkari is of the highest quality, handmade by local artisans and finished, cleaned, and packaged with the care that we ourselves would like to receive as well.All our products are uniquely designed and carefully processed by experts from South America working with us in Peru. Always innovating, we strive to keep our collection exclusive and unmatched in quality. Our Alpaca Toy is the fluffiest and cutest out there, and will remain to be the best alpaca product available on the market."
Adres: Oude Kruisweg 37, 2142EE Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Cruquius
Route: Oude Kruisweg 37
Postcode: 2142EE



op zoek naar gerelateerd: inkari alpaca knuffel, inkari alpaca zeeland, inkari alpaca klein, inkari alpaca sale, inkari alpaca kopen, grote alpaca knuffel, inkari alpaca verkooppunten, inkari alpaca knuffels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ruijtermeubel De Ruijtermeubel 437 meter Fijne meubelzaak, veel inspiratie en ruim opgezette studio's. Vriendelijk en deskund...
Zwart Sanitair Zwart Sanitair 552 meter Kranen komen rechtstreeks uit china. Op aliexpress exact zelfde kraan voor 1/3 van de...
Happy Home Happy Home 555 meter Twee mooie meubels besteld. Zeer vakkundig ingepakt. Levering snel en top
By lout By lout 674 meter Superfijne en vooral attente winkel waar ik een interieurspray heb gekocht. Ruikt hee...
Intratuin Cruquius Intratuin Cruquius 762 meter Voor onze nieuwe woning wilde we graag mooie potten met planten kopen. We kwamen er m...
Riviera Maison Cruquius - Intratuin Cruquius Riviera Maison Cruquius - Intratuin Cruquius 762 meter Kon ma. 5 april naar binnen voor alleen de buiten planten zonder afspraak te maken , ...
Lord Lou Lord Lou 769 meter Een compliment voor Lord Lou is op z’n plaats. Wij hadden een ‘hond als krabpaal’ van...
Recensies
Wat nou ….. Inkari alpaca’s in de trouwkapel van kasteel de Haar in Haarzuilen? Ja hoor , ze waren te gast op het huwelijk van Nina en Vincent.
De producten van Inkari zijn echt al mijn verwachtingen te boven gegaan. De Alpaca's zijn zacht, schattig en lachen je altijd toe. Ook heb ik zeer goede ervaringen gehad met de Inkari klantenservice. Vragen, verzoeken en verzendingen, alles gaat razendsnel en wordt ook meteen beantwoord. Ik zou Inkari alpaca aan iedereen aanraden. Wie wil er thuis nou niet zo een zachte familie alpaca's
Toch weer super tevreden. Had 3mini's gekocht 1 blond 1 sandstone 1 karamel. De karamel de sandstone vielen tegen maar die heb ik gratis terug mogen sturen en toen een mooie sandstone terug gekregen een andere karamel hou ik nog tegoed. Dus dat is weer goed gekomen en goed opgelost. Nu heb ik een blonde mini met roze accessoires en een mini sandstone met zwarte accessoires zie foto's.
Heerlijk zachte knuffels/poppen wat al 5 sterren waard is. Daarnaast heeft dit bedrijf nog eens een top service ook en denkt graag met je mee in de mogelijkheden. Nu wachten op nummer 6de zachtste die ze op voorraad hadden.
De producten van Inkari zijn van hoge kwaliteit en de alpaca knuffels zijn van echt alpacawol gemaakt, wat heel erg zacht is. Ik heb meerdere bestellingen gedaan en ben erg tevreden. Ik ben ook heel erg blij met de introductie van de mini alpaca's, ze zien er super schattig uit. :
Inkari heeft geweldige producten. De kwaliteit hiervan is erg goed. Daarnaast hebben ze een super klantenservice, altijd snel en deskundig antwoord. Inkari is zeker een aanrader als je van super schattige, zachte, mega fluffy alpaca's houdt!
Niets meer dan lof voor deze onderneming!! Ik heb al meerdere keren de mooiste alpaca producten en knuffels besteld en de kwaliteit en zachtheid van deze producten is geweldig! Daarnaast een super vriendelijke klantenservice! Altijd netjes en snel geholpen bij vragen en meedenkend! 5 sterren dik verdiend!
Ik heb via de webshop van Inkari Alpaca leuke alpaca knuffels besteld. De knuffels zijn super zacht, nog zachter dan dat je een echte alpaca zou aaien! in mijn ervaring :p. Ik dacht eerst dat het gewoon een zachte knuffel zou zijn maar het is echt alpaca wol en dus nog zachter dan schapenwol. Inmiddels ben ik een echte fan geworden van dit merk!! Goede service en ook op social media reageren ze snel op mijn vragen.
Ik ben helemaal weg van deze Alpaca's. Nooit meer een eenzame winter met deze superzachte vriendjes in huis. Zo fluffy. Snelle levering ook!
Super leuke producten. Heb meerdere keren besteld bij Inkari en altijd erg tevreden. Ook leuk om cadeau te geven en de klanten service is altijd goed te bereiken : Ook leuk om eens mee te doen aan de limited edition sale, en wie weet kan je wel een limited alpaca scoren!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid